Hoppa till sidans innehåll

Skrällseger mot serieledarna

01 SEP 2019 20:52
Det var på förhand inte mycket som talade för ett skadefyllt Stafsinge när laget åkte till Malmö på lördagen, för match mot serieledarna Olympic. Men efter en heroisk kämpainsats kunde man vända hemåt med seger 1-0.
  • Skapad: 01 SEP 2019 20:52

I ett redan skadefyllt Stafsinge har det i veckan tillkommit skador på Edwin Jacobsson och Daniel Johansson. Lägg därtill att Casper Persson inte kunde komma loss från sitt arbete. Inte blev det bättre när backjätten Oscar Andersson redan efter fem minuter bröt nyckelbenet efter att ha knuffats av en Olympic-spelare. Första halvleken präglades inte av något direkt skönspel, utan det var två lag som lyfte lite längre bollar och som jobbade hårt. Stafsinge var det lag som skapade de vassaste chanserna och främst Albin Malmlöf rann igenom i djupled och hade två riktigt bra lägen utan att lyckas överlista Olympics målvakt. Ett mål skulle dock komma för Stafsinge, när Emil Bengtsson sköt in Filip Kyllis inspel, till en överraskande Stafsingeledning. Sett till spelet i första halvlek var det dock inte alls ologiskt.

I den andra halvleken väntade sig nog många i hemmapubliken att Olympic skulle sätta högsta fart från början. Så blev det dock inte, även om man hade ett större bollinnehav. Stafsinges backlinje kunde ganska enkelt avvärja Olympics anfallsförsök. Stafsinge-spelarna sprang heroiskt mycket vilket bidrog till att Olympic inte fick igång sitt spel. Tiden gick och Olympic lyfte allt mer långa bollar och Stafsinge sjönk ner mer och mer. På övertid fick Olympic till slut in en boll bakom Mladen Galambos, men målet vinkades helt korrekt av för offside och Stafsinge kunde jubla åt en sensationell och ytterst viktig trepoängare.

Trots segern ligger Stafsinge kvar på bottenplatsen. Läget är dock ljusare då man nu har samma poäng som både Prespa och Assyriska och tre poäng upp till IFK Malmö och Hittarp. I nästa omgång väntar nytt skånskt motstånd i form av Eslöv på hemmaplan. Till denna match väntas Medion Kabashi och Elias Dehlryd var tillbaka efter sina skador och dessutom är nyförvärvet från Ullared , Aloand Alzhawi spelklar.

Laget: Mladen – Samuel, Oscar A (Emanuel), Gustav, Filip – Sebbe, Makrill, Oskar C – Albin(Alex), Emil, JC

Spelarbetyg

+++ Sebbe

++   Samuel

+    Albin


Epost: Adressen Gömd
Stafsinge IF - Div 3 Sydvästra Götaland, herr 2021
Stafsinges kyrkväg 10
311 33 Falkenberg
Telefon: 0702155107
E-post: This is a mailto link...

Snabblänkar direkt till våra lag i Stafsinge IF

Fotbollslekis
Flickor 2012-13-14
Flickor 2010-11
Flickor 2008-09
Pojkar 2012-13
Pojkar 2011
Pojkar 2010
Pojkar 2008-09
Pojkar 2007 
Pojkar 2005
Herr Senior
Dam Senior 

 Följ oss på
facebook.jpeginsta.jpegtwitter.jpeg

   Pantamera2

  

Stort tack till våra sponsorer 

 

Strandbergs Buss
Ginsthem 
 Teamsportia
Falkenbergs Sparbank
Kontorsleverantören Halland
Roys Fönsterputs & Städ
Svenssons Fritidsmöbler
Bendiro
nattvandring
 

 

 

 

 

 

 

 

besöksräknare 

 

Antal besökare på denna sidan

sedan 2010-04-06

 

Postadress:
Stafsinge IF - Fotboll
Stafsinges kyrkväg 10
31133 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 0702155107
E-post: This is a mailto link...