Hoppa till sidans innehåll

Stafsinge vände underläge till vinst

06 SEP 2020 10:14
Det blev till slut seger med 3-2, för Stafsinge i bortamatchen mot Gislaved, sedan man vänt underläge 0-2.
  • Skapad: 06 SEP 2020 10:14

Stafsinge kom till spel med två raka förluster i bagaget och man tvingades även avvara avstängde Jesper Pettersson och skadade Samuel Ohlsson. I gengäld var lagkaptenen Emil Bengtsson tillbaka efter sin fotskada och gjorde sin första match från start för året.

 Matchen på Ryttarvallen hann knappt börja innan Gislaved hade tagit ledningen med 1-0, när Stafsinges försvar inte var med på noterna. Ännu tyngre blev det 25 minuter senare när Gislaved utökade till 2-0, vilket kändes onödigt då Stafsinge hade tagit tag i matchen på ett bra sätt. Stafsinge var det bollförande laget i första halvlek men de skapade målchanserna var få. Men precis innan paus frispelades Simon Andersson och han gjorde som brukligt inga misstag ensam med Gislaveds målvakt. Ett oerhört viktigt mål precis innan paus, som gav hopp inför andra halvleken.

 Stafsinge började även den andra halvleken övertygande och en kvittering hängde i luften. Chanser skapades och både Medion Kabashi och Albin Malmlöf hade jättelägen att kvittera. Det skulle dröja till den 70 minuten innan kvitteringen kom. Stafsinge fick hörna och bollen hamnade utanför straffområdet hos Edwin Jacobssson, som fick drömträff med högern. Skottet var hårt och även om skottet gick inom räckhåll för målvakten, lyckades han inte parera Edwins skott trots att han hade händerna uppe. Kan nämnas att målvakten i samband sitt försöka att rädda skadade sin hand så illa att Gislaved tvingades till ett målvaktsbyte.

 Stafsinge nöjde sig inte med oavgjort utan fortsatte att trycka på för ett segermål, vilket också skulle komma. Med fyra minuter kvar, kom Albin Malmlöf fri med Gislaveds målvakt och hans avslut gick mellan benen på Gislaveds inbytte målvakt. Gislaved gjorde ett tappert försök att kvittera och var ytterst nära i slutet efter en hörna, där Stafsinges duktige målvakt Pontus Gustafsson räddade alla tre poängen till Stafsinge.

 I och med segern har Stafsinge fortsatt häng på toppen. Med fyra omgångar kvar att spela har man fyra poäng upp till ledande Höganäs och tre upp till tvåan Astrio på kvalplats. Nästa match spelas på lördag hemma på Waggeryd.

 Laget: Pontus – Casper, Haag, Gustav, Victor – Edwin, Emil – Makrill(Medion) Albin, Aloand (Christoffer) – Simon

Spelarbetyg:

+++ Edwin

++   Casper

+    Pontus


Epost: Adressen Gömd
Stafsinge IF - Div 3 Sydvästra Götaland, herr 2021
Stafsinges kyrkväg 10
311 33 Falkenberg
Telefon: 0702155107
E-post: This is a mailto link...

Snabblänkar direkt till våra lag i Stafsinge IF

Fotbollslekis
Flickor 2012-13-14
Flickor 2010-11
Flickor 2008-09
Pojkar 2012-13
Pojkar 2011
Pojkar 2010
Pojkar 2008-09
Pojkar 2007 
Pojkar 2005
Herr Senior
Dam Senior 

 Följ oss på
facebook.jpeginsta.jpegtwitter.jpeg

   Pantamera2

  

Stort tack till våra sponsorer 

 

Strandbergs Buss
Ginsthem 
 Teamsportia
Falkenbergs Sparbank
Kontorsleverantören Halland
Roys Fönsterputs & Städ
Svenssons Fritidsmöbler
Bendiro
nattvandring
 

 

 

 

 

 

 

 

besöksräknare 

 

Antal besökare på denna sidan

sedan 2010-04-06

 

Postadress:
Stafsinge IF - Fotboll
Stafsinges kyrkväg 10
31133 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 0702155107
E-post: This is a mailto link...