Hoppa till sidans innehåll

Uddamålsseger mot Laholm

21 AUG 2020 22:19
Det blev seger med 2-1 på fredagskvällen för Stafsinge i Hallandsderbyt mot Laholm. Detta efter att Stafsinge vänt underläge med 0-1 hemma på Stafsinge IP.
  • Skapad: 21 AUG 2020 22:19

Jämfört med senast mot Anderstorp, hade Stafsinge gjort två förändringar i startelvan. Robin Johansson kom in på vänsterbacken och Victor Ericsson tog klivet in på innermittfältet.

Första halvleken var helt jämn spelmässigt där Laholm var det bättre laget inledningsvis, medan Stafsinge var bättre i den senare delen av halvleken. Laholm hade den första heta målchansen, när gamle Stafsinge-bekantingen Jasmin Barucic, nickade över i bra läge. Stafsinges chanser skapades oftast via vänsterkanten där yttern Aloand Alzhawi gång på gång kom fram i bra lägen, utan att kunna sätt pricken över i. Halvleken slutade därmed mållös.

 Den andra halvleken var bara några minuter gammal när Edwin Jacobsson slog en långboll på djupet till en perfekt löpande Medion Kabashi. Linjedomaren vinkade dock felaktigt av Medion för offside och istället för friläge för Stafsinge, blev det frispark för Laholm. I anfallet som följde misslyckades Stafsinge med att få undan bollen och istället blev det inläggsläge för Laholm från högerkanten. Ett inlägg som Jonathan Ericsson nådde högst på vid bortre stolpen och skickligt nickade in bortaledning 1-0. Efter målet tog Stafsinge över spelet mer och mer. Kvitteringen drygt 10 minuter senare var därför rättvis. Upprinnelsen till målet var en viktig brytning av utmärkte Victor Ericsson vid mittplan, som gav Makrill Johansson bollen och Makrill hittade med en fin passning i djupled Aloand, som avslutade otagbart för Laholms målvakt till 1-1. Kort därpå löpte Albin Malmlöf på en långboll som såg ut att få förlorad, men ett misstag i Laholms försvar gjorde att han kom helt fri och fick bollen förbi en utrusande Laholms-målvakt.

 Stafsinge hade en bra period och det var först i slutet av matchen som Laholm lyckades skapa något tryck och skapa målchanser. Då var det å andra sidan riktigt farligt och man hade bla en nick i ribban. Då Laholm flyttade upp mycket folk för att nå kvittering, gavs samtidigt ytor i kontringar för Stafsinge. Både Aloand och de inbytta Simon Andersson och Christoffer Johansson hade jättemöjligheter att definitivt avgöra matchen men hade inte marginalerna med sig. Det blev inga fler mål utan Stafsinge kunde inkassera en viktig 2-1-seger mot ett bra lag.

 Stafsinge hakar i och med segern på i toppen med sina 10 poäng på de fyra spelade matcherna. Redan på tisdag är det dags för en ny tuff match, då hittills obesegrade Höganäs gästar Stafsinge IP.

Laget: Pontus – Jesper, Samuel, Haag, Robin (Filip) – Edwin, Victor(Christoffer) – Albin, Makrill, Allo – Medion (Simon)

 Spelarbetyg:

+++ Victor

++   Albin

+     Allo


Epost: Adressen Gömd
Stafsinge IF - Div 3 Sydvästra Götaland, herr 2021
Stafsinges kyrkväg 10
311 33 Falkenberg
Telefon: 0702155107
E-post: This is a mailto link...

Snabblänkar direkt till våra lag i Stafsinge IF

Fotbollslekis
Flickor 2012-13-14
Flickor 2010-11
Flickor 2008-09
Pojkar 2012-13
Pojkar 2011
Pojkar 2010
Pojkar 2008-09
Pojkar 2007 
Pojkar 2005
Herr Senior
Dam Senior 

 Följ oss på
facebook.jpeginsta.jpegtwitter.jpeg

   Pantamera2

  

Stort tack till våra sponsorer 

 

Strandbergs Buss
Ginsthem 
 Teamsportia
Falkenbergs Sparbank
Kontorsleverantören Halland
Roys Fönsterputs & Städ
Svenssons Fritidsmöbler
Bendiro
nattvandring
 

 

 

 

 

 

 

 

besöksräknare 

 

Antal besökare på denna sidan

sedan 2010-04-06

 

Postadress:
Stafsinge IF - Fotboll
Stafsinges kyrkväg 10
31133 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 0702155107
E-post: This is a mailto link...