Hoppa till sidans innehåll
Roterande

Bli Medlem


Börja spela boule 

 

Boule - en idrott där alla lyckas 

Vill du pröva en idrott som ger ständiga adrenalinkickar på banan? Letar du efter något som varken ruinerar dig eller kräver en massa utrustning för att utövas? En idrott som dessutom är både utmanande och rolig?

Spela boule! Boule passar lika bra för kvinnor som för män, för ungdomar likaväl som för seniorer. Det är en idrott där hela familjen kan delta. Boule spelas året om och antalet aktiva spelare ökar snabbt, liksom antalet boulehallar.

Gävle Boulecenter1.jpg

Lär dig grunderna på 10 min

Besök oss på Valhalla( se kalendern) under sommaren och Gävle Boulecenter under vintern så lär du dig snabbt allt du behöver för att spela din första match. Redan efter en timme brukar de flesta bli rejält bitna! Därefter väntar en härlig tid, där framsteg varvas med härliga segrar och aha-upplevelser. Sakta men säkert hittar du din personliga spelstil och roll i laget.

Med boule tränar du upp smidighet, balans, bollsinne och psykisk styrka. Du behöver inte vara stark och vältränad för att lyckas. Det händer att garvade landslagsmän möter rejält motstånd från både nio- och nittioåriga spelare!

 

Ta kontakt med: Sven-Olov Eriksson          Ordförande          070-3743744

Uppdaterad: 28 NOV 2021 17:44 Skribent: Sven-Olov Eriksson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

11898.png

 Klicka på bilden och titta på videon!

Postadress:
Steel BF Sandviken - Boule
Sven-Olov Eriksson, Kanalgränd 1 K
81139 Sandviken

Kontakt:
Tel: 0703743744
E-post: This is a mailto link

Se all info