Hoppa till sidans innehåll

Klubbinformation

2022-08-15
Imrogon, tisdag 16/8, firas Jens Fredricsons fantastiska insats på Torget i Löberöd. Värd är Löberöds Hembygdsförening. Hoppas vi ses där!
 
2022-08-14
Funktionärsschema för årets sista tävlingshelg är nu klart. Vi börjar med funktionärsmöte 08.30 för FM-funktionärerna. STORT TACK till alla underbara funktionärer, hoppas vi s...
 
2022-07-27
Här hittar du information om vad som är på gång på ridskolan och i klubben. Bland annat en chans kvar att vara tävlingsfunktionär :)
 
2022-07-20
Funktionärsschema inför morgondagens och helgens tävlingar är klart. Ni som står som Ringmaster, Banpersonla och grill kommer att bytas av på era platser under passen, ansvari...
 
2022-06-10
Nu är helgen funktionärer klara. Ni som står som Ringmaster, Banpersonla och grill kommer att bytas av på era platser under passen.

Medlemskap

Medlemsavgifter 2022
Medlemskap krävs för att rida på anläggningen, tävla för klubben och för att rida på ridskolan.

För att bli medlem i klubben betalar du in aktuellt belopp (se priser nedan) till bankgiro 5801-5835 och anger namn, adress och fullständigt personnummer. Vid familjemedlemskap krävs uppgifterna på samtliga familjemedlemmar.

Medlemsavgift: 300 kr
Medlemsavgift familj: 900 kr

I avgiften ingår en bindande, obligatorisk olycksfallsförsäkring genom SvRF.

Du som rider på ridskolan betalar din medlemsavgift tillsammans med ridavgiften, och behöver inte göra någon inbetalning via klubbens bankgiro.

Som medlem får du Svenska ridsportförbundets medlemstidning "Häst och ryttare" hem i brevlådan (1 tidning per hushåll). Om du inte får tidningen maila namn, adress och fullständigt personnummer till This is a mailto link så rättar vi till det.

Profilkläder (Jackor och tröjor)
Här hittar du information om hur du beställer.

Tävlingslicens
Här finns information om regler för att tävla för klubben.

 
 
 

 

Stensäters Ryttarförening uppdaterar sin integritetspolicy i samband med att den nya personuppgiftslagen (GDPR) träder i kraft. Föreningen är personuppgiftsansvarig för behandling av alla personuppgifter som sker inom ramen för föreningens verksamhet. Har du frågor som rör föreningens integritetspolicy kan du kontakta styrelsen via This is a mailto link

Postadress:
Stensäters RF - Ridsport
Löberöds Säteri
24194 Hurva

Kontakt:
Tel: 041331313
E-post: This is a mailto link

Se all info