Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterad hemsida

05 SEP 2010 20:32
Ny säsong och därför lite uppdateringar på vår hemsida.
  • Uppdaterad: 05 SEP 2010 21:27

Har uppdaterat startsidan för seniorer samt lagt in de nya resultatlänkarna för A respektive B-lag. Har även uppdaterat och lagt in den nya länken för snittlista för innevarande säsong, men det verkar inte fungera. Den visar inte årets säsong. Eftersom jag tror att jag gjort det rätt och felet därför ligger på servernivå låter jag tillsvidare länken kvarstå och hoppas att det rättas med automatik (om inte, får jag fixa detta inom ett par veckor).

Har även tagit bort funktionen med gästbok på seniornivå. På juniornivån fortsätter jag dock eftersom jag vill ge den en ny chans kommande säsong. Blir den inte aktiv kommer jag även att lägga ned denna.

Vår gästbok på klubbnivå (startsidan)fortsätter givetvis. Min förhoppning är att fler av er upptäcker denna så vi på detta sätt kan få en aktiv förening. En eloge till Lugnet som är en av få som försöker få liv i detta disussionsforum.

Eftersom många av oss äger en digitalkamera eller en bra mobilkamera tycker jag att vi i år försöker sätta lite färg på hemsidan med mer bilder. Det kan vara spelare in action, matchens profil eller varför inte coachen som lever sig in i matchen.

Skriv i gästboken vad ni tycker så får jag ett snabbt svar om ni tittar på vår sida. Om inga kommentarer skrivs förutsätter jag att ingen läser detta och kommer därmed tyst och stilla att trappa ned min verksamhet på denna sida. Sidan består dock eftersom det är ett krav för medlemsregistrering, lokstöd m.m.

Jag förstår om inte alla vill eller kan bidra med material till sidan men liksom tidigare år vill jag att fler av er bidrar. De som vill lära sig att publicera på hemsidan får gärna kontakta mig så hjälper jag till. Ni andra som vill bidra med material, men inte har lust att lära er, duger det gott med ett mail så ser jag till att det kommer upp på sidan.

Janne

Skribent: Jan Backman

Postadress:
Stenungsunds BC - Bowling
Kristina Byberg, Mandelblomsvägen 5
44445 Stenungsund

Kontakt:
Tel: 030380296
E-post: kristina.byberg@teli...

Se all info