Hoppa till sidans innehåll

Bowlingår 2013-2014

04 AUG 2013 15:38
Snart är det dags för ett nytt bowlingår.
  • Skapad: 04 AUG 2013 15:38

För vårat A-lag är det dags att bekänna färg i återkomsten i div. 2! Här finns det inga lätta segrar som vi kanske vant oss vid i trean. Varje poäng vi tar är bra och de är viktiga. Vi har i trean känt att vi inte hör hemma i denna division. Nu gäller det att bevisa att vi hör hemma i tvåan! Vi kommer att spela i div. 2 Västra Götaland. Många hallar och lag vi inte mött på många år. Skall bli roligt att se hur vi klarar av denna utmaning.
För B-laget gäller det Västergötland Reserv C. Ungefär samma som föregående år. Två långresor till Ed och Vara. I övrigt lag inom närområdet.

Har uppdaterat länkarna under Seniorer till kommande spelprogram och tabell.

Ni som har tidigare publicerade spelschema som PDF vill jag uppmärksamma på att några tider är ändrade. Har tagit bort dessa länkar från hemsidan

Vill också göra alla uppmärksamma på två helger i mars 2014. Då spelar både A-och B-lag samtidigt på söndag. Datum som gäller är 9 mars och 30 mars. För er som planerar resor m.m. vill jag att ni undviker dessa helger. Som det ser ut nu kommer vi att ha ungefär samma antal spelare som föregående år. Detta medför, som alla vet, att vi i stort sett kommer att behöva samtliga spelare tillgängliga dessa söndagar!
Start av träning meddelas på hemsidan och via mail.
PS. Vill även påminna om Liseberg som Ami skrivit om tidigare.

Skribent: Jan Backman
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Stenungsunds BC - Bowling
Kristina Byberg, Mandelblomsvägen 5
44445 Stenungsund

Kontakt:
Tel: 030380296
E-post: kristina.byberg@teli...

Se all info