Hoppa till sidans innehåll

Medlemsmötet 27/11

30 NOV 2014 10:26
20 personer hade samlats för att ha medlemsmöte i bowlinghallen den 27/11. Det blev ett kreativt möte med många tankar, idéer och diskussioner. Här kommer en snabbrapport.
  • Uppdaterad: 30 NOV 2014 10:58

Klubben efterlyser någon/några som kan hjälpa till på de funktionshindrades träning, onsdagar mellan klockan 17:00 - 19:00. Ingen på medlemsmötet hade möjlighet och efterlysningen kvarstår.

Ansvarig för föreningens lotteriverksamhet blev Ami,( Ann-Marie Johansson).

Vårens bowlingträning startar 8/1 för både juniorer och seniorer.

Truls Johannessen tog upp idén om en tävlingsform som kan pågå under våren, med finalspel. Tävlingen gäller både lokalseriespelare och alla som kommer och spelar i hallen.Mer information om detta kommer i december då styrelsen fick i uppdrag att praktiskt ta fram information med mera. 

Jultävlingen för föreningens medlemmar är den 20/12-14, klockan 15:00. Sista anmälan den 16/12. Information och anmälan finns i bowlinghallen!

Föreningen fyller 40 år 2017. Alla närvarande uppmanas att tänka till hur de vill fira detta och om vi ska ha aktiviteter, vars inkomst, öronmärks för detta?!

Fotograf efterlystes och Sandra Lindqvist tog på sig uppgiften. Vi behöver mer foton för att göra hemsidan levande. 

Raymond påminde om föreningens Policy vid matchspel, som skapats utefter Svenska bowlingförbundets policy. 

Per Jorfors informerade om hur uttagningarna sett ut gällande antal spelade matcher för var och en som spelat A-lag/B-lags matcher. Medlemmarna ansåg att de B-lagsspelare som spelat minst matcher ska prioriteras under vårens B-lagsmatcher. Styrelsen får i uppdrag att se över den ekonomiska strukturen, gällande matchspel. (Utförligare information om detta kommer i mötesprotokollet efter justering)

Mötet diskuterade också om att ha ett Farmarlag till hösten-15, istället för ett B-lag. Medlemmarna var positiva till detta. För att det ska fungera behövs fler spelare i klubben!

Sven-Arne Alexandersson tog upp matchsponsring. Styrelsen kommer att ta fram information kring detta. 

Truls efterfrågade extern träningshjälp. Styrelsen kommer att ta fram förslag för detta. 

 

Mer information kommer du som är medlem hitta i protokollet som kommer i december. 

 

Skribent: Maria Jorfors

Postadress:
Stenungsunds BC - Bowling
Kristina Byberg, Mandelblomsvägen 5
44445 Stenungsund

Kontakt:
Tel: 030380296
E-post: kristina.byberg@teli...

Se all info