Hoppa till sidans innehåll

Snabbrapport från medlemsmöte 6/11-2014

07 NOV 2014 15:31
En liten rapport från medlemsmötet för alla er som inte var med.
  • Uppdaterad: 13 NOV 2014 21:13

Klubbtröjor/klubbdress: Inför nästa säsong behöver föreningen nya tröjor. Raymond hade med två förslag på tröjor. Det är viktigt för föreningen att tröjan som beställs finns kvar att beställa under flera år, då nuvarande tröja inte längre finns för beställning. Medlemmarna ansåg att en mörk marinblå tröja med smal röd och vit rand på kragen, klubbens färger, var den som var bäst. Till tröjan föreslås en röd byxa. Tjejerna/Kvinnorna kan välja byxa alternativt kjol i rött. Raymond ska ta fram prisuppgifter för tröjorna. I samband med detta diskuteras även sponsring och sponsorer till tröjorna, men även sponsring som ”Dagens matchvärd”. Ingen medlem nappade på uppgiften att leta sponsorer, men erbjudandet kvarstår!

 

Mötet beslutade att använda sig av bokat.se, inför uttagning till matchspel. De medlemmar som blir uttagna, inför match, får nu ett mejl med en länk som leder till anmälan och avanmälan. För att övriga ska kunna se vilka som är uttagna kommer sidan att länkas till vår hemsida där du under rubrik Matchrapport/laguttagning kan se laguttagning och vilka som svarat. Patrik och undertecknad kommer att dela på uppgiften att föra in laguppställningarna.

 

Jerry framförde önskemål och tankar kring att ha ännu en UK/uttagningsansvarig i Stenungsunds bowling club. Mötet beslutade att välja Per Jorfors att tillsammans med Raymond ta hand om den uppgiften.

 

Sven-Arne tog upp frågan gällande att få komma och ”prova på” under SBC:s träning. Självklart får personer komma och prova på, några gånger under föreningens träning, i mån av plats. Skulle vi få ett stort antal ”provapåare” är en idé att låta personer träna några gånger under juniorernas tid. Vi får tänka på att informera om att föreningens försäkring endast gäller medlemmar. 

 

Ami informerar om att det är dags att boka jultävlingen, för medlemmarna. Mötet beslutade att jultävlingen blir den 20/12-2014. Mer information kommer.

 

Föreningen har fått ytterligare två medlemmar. Eva och Mikael hälsas välkomna till klubben!

 

(Protokollet i sin helhet kommer att mejlas till samtliga medlemmar inom en vecka)

 

 

 

Skribent: Maria Jorfors

Postadress:
Stenungsunds BC - Bowling
Kristina Byberg, Mandelblomsvägen 5
44445 Stenungsund

Kontakt:
Tel: 030380296
E-post: kristina.byberg@teli...

Se all info