Hoppa till sidans innehåll

Stenungsunds RK - Ridsport


Stenungsunds Ridklubb

Varmt välkommen till Stenungsunds ridklubb! På vår hemsida samlar vi all information för dig som är medlem, funderar på att bli medlem samt för dig som är intresserad av att ha häst uppstallad hos oss.

För oss på Stenungsunds ridklubb är det viktigt att vår verksamhet kan bidrar till en meningsfull fritid för alla. Vi erbjuder en bra och säker hästutbildning - både med lektionshäst och privathäst.

Du navigerar dig enkelt i menyn ovan och om du inte hittar den information som du söker är du välkommen att höra av dig till oss!


OBS. Viktig information till våra medlemmar och besökande gällande Covid-19.

Restriktioner och riktlinjer ändras under pandemin. Här samlar vi information om våra regler som ska följas för allas trygghet på klubben. Hjälps åt att påminna varandra. Vi kämpar tillsammans för att alla ska kunna komma och rida på våra fina hästar. För att det ska vara möjligt måste vi alla göra det vi kan för att undvika smitta. Utan vår personal på plats och våra medlemmars engagemang är det inte möjligt att driva verksamheten. 

Uppdatering - 30/9, 2021

På Stenungsunds ridklubb följer vi  Folkhälsomyndighetens rekommendationer men vi har bytt ordet ”bör” mot ”ska” för att vara tydligare och för att skydda vår personal och våra medlemmar. Det ska vara tryggt och säkert att komma till stallet för alla.

 

På Stenungsunds ridklubb gäller följande regler:

Du som inte är fullvaccinerad mot covid-19 ska ta särskild hänsyn till personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. Du ska vidta försiktighetsåtgärder för att undvika att du själv blir smittad och för att undvika spridning av covid-19. Du ska därför: hålla avstånd till andra människor, och särskilt undvika nära kontakter med personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. (gäller inte för barn födda 2006 och senare eller för personer som av medicinska skäl rekommenderats att inte vaccinera sig mot covid-19.)

Skydda andra mot risk för smitta av covid-19 Var och en ska vara uppmärksam på symtom på covid-19. Om du misstänker att du har covid-19 ska du testa dig.

Om du eller någon i familjen har blivit sjuk Alla som har symtom på covid-19 ska stanna hemma. Vuxna och barn från 6 år rekommenderas även att testa sig. Den som har symtom och väntar på provsvar stannar hemma.

Var rädda om varandra

  • Prata gärna utomhus, du får gärna titta på lektioner men undvik trängsel- sprid ut er.
  • Det är inte tillåtet att dröja sig kvar i sadelkammaren- gör det du ska och gå ut.
  • Håll avstånd till andra, det minskar smittspridning av alla olika virus.
  • Använd gärna toaletten med ingång från parkeringen.
  • God handhygien alltid!
  • Cafeet är nu öppet igen. Det går bra att sitta och äta – följ anvisningar i cafeet.
  • Vårdnadshavare ansvarar för att barn/ungdomar som kommer till klubben följer reglerna. 

Övrig information

Följ direktiv från sjukvården vid smitta

Tack för att ni respekterar och följer våra regler, vi gör detta tillsammans för att vi är rädda om varandra och våra hästar.

  

Postadress:
Stenungsunds RK - Ridsport
Jordhammar 110
44495 Ödsmål

Besöksadress:
Jordhammar 110
44495 Ödsmål

Kontakt:
Tel: 0303773937
E-post: kansliet@stenungsund...