Hoppa till sidans innehåll

Stenungsunds RK - Ridsport


Stenungsunds Ridklubb

Varmt välkommen till Stenungsunds Ridklubb! På vår hemsida samlar vi all information för dig som är medlem, funderar på att bli medlem samt för dig som är intresserad av att ha häst uppstallad hos oss.

För oss på Stenungsunds ridklubb är det viktigt att vår verksamhet kan bidrar till en meningsfull fritid för alla. Vi erbjuder en bra och säker hästutbildning - både med lektionshäst och privathäst.

Du navigerar dig enkelt i menyn ovan och om du inte hittar den information som du söker är du välkommen att höra av dig till oss!


OBS. Viktig information till våra medlemmar och besökande gällande Covid-19.

Restriktioner och riktlinjer ändras under pandemin. Här samlar vi information om våra regler som ska följas för allas trygghet på klubben. Hjälps åt att påminna varandra. Vi kämpar tillsammans för att alla ska kunna komma och rida på våra fina hästar. För att det ska vara möjligt måste vi alla göra det vi kan för att undvika smitta. Utan vår personal på plats och våra medlemmars engagemang är det inte möjligt att driva verksamheten. 

Uppdatering - 22/12, 2021

På Stenungsunds Ridklubb följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer anpassade för vår verksamhet. Läs mer om de nya restriktionerna som presenterades på Folkhälsomyndighetens pressträff den 22 december här.

På Stenungsunds ridklubb gäller följande regler:

Du som inte är vaccinerad mot covid-19: Vid minsta symtom, kom INTE till klubben. Även om du känner dig frisk håll avstånd och visa särskild hänsyn till personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre.

Skydda andra mot risk för smitta av covid-19: Har du symtom på Covid-19 som halsont, snuva, feber, hosta eller sjukdomskänsla ska du INTE komma till klubben. Vuxna och barn från 6 år rekommenderas att testa sig, även om du är vaccinerad. Den som har symtom och väntar på provsvar stannar hemma.

Om du eller någon i familjen har blivit smittad av Covid 19: Stanna hemma! Följ rekommendation från sjukvården.

Covid-19, patientinformation och förhållningsregler

Förhållningsregler till den som bor med en person som har covid-19 — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Vi återinför max en medhjälpare per ryttare from 23/12-2021 tills vidare och teorilektioner genomförs utomhus.

  • Undvik trängsel- sprid ut er
  • Det är inte tillåtet att dröja sig kvar i sadelkammaren, hämta det du ska och gå ut.
  • Håll avstånd till varandra, det minskar smittspridning av alla olika virus.
  • Använd gärna toaletten med ingång från parkeringen.
  • Använd dörrarna ut och in från stallet, vi vill minimera antal personer i korridoren förbi ridlärarnas kontor.
  • God handhygien alltid!
  • Cafeet är öppet så att du kan handla. Det är dock inte tillåtet att sitta i cafeet för några andra än personal. Gå inte från stallet till cafeet genom korridoren, gå på utsidan 😊.
  • Vårdnadshavare ansvarar för att barn/ungdomar som kommer till klubben följer reglerna.

Tack för att ni respekterar och följer våra regler, vi gör detta tillsammans för att vi är rädda om varandra och våra hästar.

  

Postadress:
Stenungsunds RK - Ridsport
Jordhammar 110
44495 Ödsmål

Besöksadress:
Jordhammar 110
44495 Ödsmål

Kontakt:
Tel: 0303773937
E-post: kansliet@stenungsund...