Hoppa till sidans innehåll

Stenungsunds Ridklubb

Regional tävling i dressyr ridhäst, 11 november  2018

Regional Dressyrtävling 2018

07 NOV 2016 15:05
  • Uppdaterad: 07 SEP 2017 16:13

Nu är det snart dax för vår årliga dressyrtävling: 

Funktionärer:
För att vår klubb ska få ha licensierade ryttare som är ute och tävlar för oss så måste vi bidra med att anordna minst en tävling per år. Tävlingen drivs ideellt av oss medlemmar och vi behöver din hjälp! Det finns många olika uppdrag, du behöver inte vara hästkunnig på alla uppdrag. mejla This is a mailto link om du kan tänka dig att hjälpa till!

Säkerhet:
För allas säkerhet så har vi ett annat flöde bland människor och hästar under tävlingsdagar -se Anläggningsskiss tävling för att hitta vart du ska parkera, mm
Anläggningsskiss tävling.pdf

Ryttare:
Vi hoppas att du får en mysig tävlingsdag och att vi kan ge dig bra förutsättningar för att uppfylla dina mål. Vi hoppas att du ska trivas här. Vi vill att du tar hänsyn till vår anläggningsskiss och visar våra funktionärer respekt, samt ger lite uppmuntran om det är möjligt. 

Nytt 2018!
Vi har nu inget traditionellt sekretariat. Vi kommer sköta ryttarservicen och de kontroller som ska göras i cafet. Där kommer även protokollen finnas för hämtning och reslutaten att visas. Har ni funderingar så vänd er till de som har västar med funktionär eller fråga mig på ryggen. Vi har både tävlingsledare och överdomare ute på anläggningen under tävlingsdagen.

Vi kommer även ha http://wikinghorsepower.com/ på plats och visa upp sina täcken i cafet.

 

 

Skribent: Ann Olofsson
Epost: Adressen Gömd

bli medlem

medlem online

Snart kommer du att kunna anmäla dig till kurser, lämna återbud och se fakturor via MEDLEMonline på hemsidan.

 

 

 logo

Postadress:
Stenungsunds RK - Ridsport
Jordhammar 110
44495 Ödsmål

Kontakt:
Tel: 0303773937
E-post: This is a mailto link

Se all info