Hoppa till sidans innehåll

Cafeterian


I stallet har vi ett härligt café som är värdefullt för oss av flera anledningar. Många av våra medlemmar kommer direkt efter skolan eller jobbet och stallet ska kännas som ett andra hem. Här kan man köpa enklare maträtter och fika för att underlätta vardagen. Samtidigt så bidrar också intäkterna i cafét till klubben vilket är väldigt viktigt oss!  

Caféts öppettider:

Vardagar 17-20
Lördagar 10.30-14.00

Cafét hålls öppet av ridklubbens elever eller av målsman till våra elever, samt av de som har sin häst uppstallad hos oss. När man har hand om cafét ansvarar man även för att städa varmdelen av stallet (toaletter, omklädningsrum, ungdomsrum, konferensrum, caféet, och hallen).

Tänk på att du som är kund i cafét behöver visa hänsyn då det kan vara mycket nytt för den som har cafét samt att det ska hinna städas i hela varmdelen samtidigt.  

Inför varje termin får medlemmarna möjlighet att önska datum för att ansvara för cafét. I cafét finns en pärm om vad som förväntas av dig när du står i cafét, du kan också ta del av informationen här.

Här hittar du information om när du ska ha cafét

Vi försöker alltid lägga caféschema så det är minst 2st/dag, men ibland räcker vi inte till för det, vilket innbär att några dagar är någon själv. Dessa dagar får ni som har cafet städa så gott ni kan, samtidigt som ni hjälper kunderna som vill handla. Tänk på att det inte är möjligt att vara 3 st på samma dag och lämna någon ensam.

Leta upp ditt namn i cafelistorna nedan. Ditt namn finns uppskrivet på den dag som du rider.

Vårterminen 2022

Måndagar

Tisdagar

Onsdagar

Torsdagar

Fredagar

Lördagar

Uppdaterad: 02 NOV 2019 21:42 Skribent: Emma Groth

  

Postadress:
Stenungsunds RK - Ridsport
Jordhammar 110
44495 Ödsmål

Besöksadress:
Jordhammar 110
44495 Ödsmål

Kontakt:
Tel: +46303773937
E-post: kansliet@stenungsund...