Hoppa till sidans innehåll

Hästar


 

 Abildgaards Laboca Hit 

Född 2007. Kom till Ridskolan 2016. mkh. 165cm. Imp. Danmark. e Blue Hors schufro Hit. Här på ridklubben kallas han för Abbe.          Jätte snäll att pyssla med i stallet. Vill gärna bli borstad och gosad med. Rolig och fin att rida. Mycket utbildad men kan bli lite skumpig i traven. Stor och snäll!

Al Capone 

Född 2005. Kom till ridskolan 2014. mkh. 171cm. Imp. Holland. e Argentinus ue Quidam de Revel. Här på ridklubben kallas han för Allan.

Allan är nog världen snällaste! Han älskar att bli ompysslad med och försöker verkligen att stå stilla! Han är lika snäll att rida men de långa benen och den gängliga kroppen gör att han inte alltid är så mjuk och följsam. Han hoppar jättebra men kräver att du styr noga fram till hindren och håller tempot. En nallebjörn!

 

Barcadi 

Född 2008. Kom till ridskolan 2016. mkh. 155cm.  Imp. Danmark. e. okänd.   

Snäll att pyssla med i stallet, vill gärna bli borstad och gosad med. Oftast pigg och alert att rida. Gillar att hoppa hinder han känner igen. Kan bli lite tveksam och rädd om nya saker eller händelser dyker upp.En ängel!

 

Imagine Byrnes Boy  

Född 2011. Kom till ridskolan 2016. mkh. 150cm. Imp. Irland. e. okänd. Här på ridklubben kallas han Boyen.

Boyen är snäll att sköta och hantera i boxen. Han är en klippa i ridningen. Lagom pigg och hoppar snällt. En riktig guldklimp!    

 

Enya 

Född 2008. Kom till ridskolan 2017. mkh. 164cm. Imp. Irland. e. Radolin.

Hon är snäll i stallet. Gillar att mysa och bli borstad. Enya är inte så utbildad för sin ålder. Hon har bra takt och balans och hoppar väl. Världens snällaste!

 
Geriold Ög 
Född 2011. Kom till ridskolan 2016. mkh. 151cm. Imp. Irland. e. Cloon-eile Cashel. Här på ridklubben kallas han för Grålle.                  Grålle är snäll att sköta och rida. Hoppning är hans starka gren men kan jobba bra i dressyren om du är tydig och uppmärksam i dina hjälper. Världens underbaraste!

 

Kusin Karl 
Född 2007. Kom till ridskolan 2011. mkh 160. Imp Danmark. e okänd. Här på ridklubben kallas han för Kalle.
 Han är egentligen snäll men fjantar sig och surar om tillfälle ges, speciellt när man grejar i boxen. Du får gärna ställa honom på en skötselplats när du gör i ordning honom för ridning. Snäll att rida, kan vara lat eller pigg beroende på humöret för dagen. Har en härlig galopp. Duktig både i hoppning och dressyr. Vår buskille!

 

Iona Man 

Född 2011. Kom till ridskolan 2016. mkh. 161cm. Imp. Irland. e. okänd. Här på ridklubben kallas han för Manne.

Manne är snäll att sköta och greja med i boxen. Som ryttare måste du vara lite bestämd då han kan välja andra vägar än ryttaren i dressyren. Orädd i hoppninge och hoppar fint. Våran superhjälte!

 

Marqu 

Född 2006. Kom till ridskolan 2017. mkh. 167cm. Imp. Danmark. e. Painters Row XX ue. Mantovani. Här på ridklubben kallas han för Marre.

Marre går inte i lektionsverksamheten då han är för känslig. Han rids till av utvalda elever och personal. 

 

Millan
Född 2003. Kom till ridskolan 2007. mkh 155cm. e okänd. 
Snäll att pyssla, hantera och rida! Pigg o glad! Tycker det är jätteroligt att galoppera i sjöhagen. Duktig i både dressyr och hoppning. Passar alla!Har mycket behagliga gångarter. Mångas favorit!

 

Raslantic 

Född 2012. Kom till ridskolan 2018. mkh 161cm. e. Rassini ue. Karlstad. Här på ridklubben kallas han för Razzel.                               Han är ung och inte så van än, dock så gillar han att bli borstad och mysa. Han håller på att bli inskolad som ridskolehäst.                                                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 24 AUG 2018 12:55 Skribent: Ann Olofsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stenungsunds RK - Ridsport
Jordhammar 110
44495 Ödsmål

Kontakt:
Tel: 0303773937
E-post: This is a mailto link

testar att