Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer


VI SATSAR MOT FRAMTIDEN

2013 invigdes vårt nya moderna stall med tillhörande ridhus. Sedan dess har vi på olika sätt arbetat för att färdigställa anläggningen, hela tiden med vår dröm i sikte. Vår dröm är att kunna erbjuda våra medlemmar en komplett ridanläggning för att skapa de bästa förutsättningarna för våra hästar och ryttare. Som en del i att uppnå detta har vi en arbetsgrupp av ideella ungdomar som har ansökt om, och beviljats, s.k ”LOVA bidrag” från Länsstyrelsen för en del av färdigställandet (läs mer om detta arbete under ”projektet drömmen”), men vi har en del arbete kvar för att uppnå vår slutgiltiga dröm. 


VI TILLFÖR VÄRDE FÖR DITT FÖRETAG

Redan idag har vi ett flertal partners, men vi behöver bli fler och söker därför samarbetspartners som kan se möjligheterna i vår verksamhet samt har viljan och möjligheten att stötta oss. Samtidigt är vi övertygade om att vi kan tillföra stora värden i gengäld såsom:

  • Varumärkesexponering på såväl anläggning, hemsida, sociala medier som på tävlingar och andra aktiviteter gentemot en köpstark målgrupp
  • Stärkt miljöprofil för Ert företag
  • Goda eventmöjligheter för dina anställda och kunder
  • Ett starkt nätverk med lokal förankring

Med ca 300 ridande medlemmar per vecka och drygt 400 medlemmar totalt på vår ridklubb, vilket inkluderar både barn och vuxna, har vi en stark bas för dig som vill synas tillsammans med oss. Som exempel rider var 6:e tjej mellan 6–15 år här hos oss på anläggningen, och det som inte ”syns” men som verkligen uppskattas är de möjligheter som erbjuds medlemmarna i form av samlingsplats. Alla medlemmar är välkomna att vara med i stallet från kl.08 till ca 21:30 alla vardagar, samt kl.08 till 16 på lördagar. Här umgås vi dagligen över åldersgränser och hjälper varandra. Samtidigt är det allmänt känt att stallungdomar har goda förutsättningar att bli både bra medarbetare och ledare i framtiden. Detta beror inte minst på deras successivt utvecklade förmåga att hantera stora djur och samtidigt ta ansvar i vardagen - vilket de lärt genom regelbunden praktisk hantering samt kunskap genom teori och hjälp/stöd i stallet. Barn, ungdomar och vuxna hos oss är väldigt engagerade och inkluderande, och vi arbetar hela tiden med värdegrunden från svenska ridsportsförbundet.

På följande länkar, Hippson och Expressen, kan ni läsa mer våra ungdomars fantastiska engagemang och arbete. 


VI VILL BLI FLER

Är du eller ditt företag intresserade av att stödja Stenungsunds Ridklubb genom sponsring eller kanske på annat sätt stötta verksamheten? Vi behöver alltid hjälp med erfarenhet och kunskap från andra och kanske har just du ett förslag som vi kan arbeta vidare med? Som företag kan ni sponsra klubben på olika sätt och vi är öppna för att hitta det sponsorpaket som passar bäst för just din verksamhet. Här har vi samlat lite förslag på olika sponsringspaket, men vi är som sagt flexibla!

 

LÅT OSS TILLSAMMANS BYGGA FÖR REGIONENS UNGDOMAR OCH FRAMTIDEN

Hör av dig till någon i personalen, eller till sponsorgruppen, om du är intresserad av att veta mer om verksamheten så tar vi det därifrån.

 

SPONSORGRUPPEN 

Trude Andreasson, Jon Andreasson & Linda Orméus. 
Mail: This is a mailto link


Vår verksamhet är beroende av att vi har sponsorer som stödjer oss och vi är väldigt stolta över våra befintliga sponsorer – stort tack för att ni hjälper oss!

                               

                   

                    

         

 

                                  

Uppdaterad: 01 FEB 2022 15:13

  

Postadress:
Stenungsunds RK - Ridsport
Jordhammar 110
44495 Ödsmål

Besöksadress:
Jordhammar 110
44495 Ödsmål

Kontakt:
Tel: +46303773937
E-post: kansliet@stenungsund...