Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer


Vår verksamhet är beroende av att vi har sponsorer som stödjer oss och vi är väldigt stolta över våra befintliga sponsorer – stort tack för att ni hjälper oss!

                  

          

            

 


2013 invigdes vårt nya stall och ridhus och sedan dess har vi på olika sätt arbetat för att färdigställa anläggningen. Vår dröm är att kunna erbjuda våra medlemmar en komplett ridanläggning för att skapa de bästa förutsättningar för våra hästar och medlemmar. Som en del i att uppnå detta har vi en arbetsgrupp av ideella ungdomar som har ansökt om och fått LOVA bidrag från Länsstyrelsen för en del av färdigställandet (läs mer om detta arbete under ”projektet drömmen”), men vi har en del kvar för att uppnå vår dröm.

Vi söker därför samarbetspartners som kan se möjligheterna i vår verksamhet och har viljan att stötta oss i vårt projekt. Vi har ca 300 ridande per vecka och ca 400 medlemmar på vår ridklubb, både barn och vuxna. Som exempel rider var 6:e tjej mellan 6–15 år här hos oss på anläggningen, men det som inte syns är de möjligheter som erbjuds medlemmarna i form av samlingsplats. Alla medlemmar är välkomna att vara med i stallet från kl.8 till ca 21:30 alla vardagar samt kl.8 till 16 på lördagar. Här umgås vi också över åldersgränser och hjälper varandra. Det är allmänt känt att stallungdomar har goda förutsättningar att bli bra ledare.

På följande länkar, Hippson och Expressen, kan ni läsa mer våra ungdomars fantastiska engagemang och arbete.

Vi behöver fler sponsorer!
Är du eller ditt företag intresserade av att stödja Stenungsunds Ridklubb genom sponsring eller kanske på annat sätt hjälpa till och stödja verksamheten? Vi behöver alltid hjälp med erfarenhet och kunskap från andra. Kanske har just du någon idé och förslag som vi kan arbeta vidare med? Man kan sponsra klubben på olika sätt och vi är öppna för att hitta det sponsorskap som passar för din verksamhet. Här har vi samlat lite förslag på olika sponsringspaket, men vi är flexibla!

Hoppas att du vill vara med oss och bygga för ungdomar i framtiden!
Hör av dig till någon i personalen eller till sponsorgruppen om du är intresserad av att veta mer.

Sponsorgruppen 
Liza Nyman, Jon Andreasson & Linda Orméus. 
Mail: This is a mailto link

 

Uppdaterad: 03 NOV 2019 16:36 Skribent: Emma Groth
Epost: This is a mailto link

  

Postadress:
Stenungsunds RK - Ridsport
Jordhammar 110
44495 Ödsmål

Besöksadress:
Jordhammar 110
44495 Ödsmål

Kontakt:
Tel: 0303773937
E-post: kansliet@stenungsund...