Hoppa till sidans innehåll

Snart är det dags för seglande luciatåg mellan bryggorna på torget

2017-12-04 20:49
Med ljus i riggen, smäktande skönsång och luciakronor på huvudet planerar vi på nytt att genomföra ett seglande luciatåg genom sundet mellan bryggorna.
  • Uppdaterad: 2017-12-04 20:49

Vi närmar oss Lucia och liksom föregående år kommer StSS jolleungdommar bjuda på Luciasegling nere i sundet om väder och vind vill. Vi samlas på klubben kl. 17.30 och seglar iväg från klubben kl. 18.00 onsdagen den 13 december med ljus i riggen och smäktande skönsång i fri improvisation. Vi välkomnar alla nya som gamla seglare vare sig man vill vara med och segla eller bara vill vara med och titta samt fika med sina seglarvänner.

De som har egna båtar seglar dem och pyntar själva båtarna med ljusslingor och glitter, Oscar Andersson kommer att ställa upp med en C55 där det kommer finnas möjlighet att följa med om man inte har tillgång till egen båt.

Efter seglingen samlas vi i klubbhuset för Glögg och Lussefika och hoppas att riktigt många klubbkompisar från alla sektioner dyker upp.

För att vara med och lussa ber vi er vänligen att gå in på vår Facebook grupp StSS Jolle via länken nedan och anmäl er så att vi kan beräkna fika och hur många som eventuellt vill vara med i C55an.

StSS Jolle Facebook

Tala gärna om för alla vänner och bekanta om att det ska lussas i sundet så att så många som möjligt kan komma och titta och fika med oss. Vi sysns bäst från Espressohouse bort mot Fregatten.

Skribent: Elinore Karlsson
Epost: This is a mailto link

Pressmeddelanden på MyNewsdesk:
Följ Stenungsunds Segelsällskap/Tjörn Runt by COWI

StSS väderlänkar med webbkameror

Vår vision:

StSS skall med stort engagemang skapa förutsättning för all segling på flera nivåer.

Genom att utveckla våra seglare och funktionärer skapar vi gemensamt bra arrangemang och ett Maritimt Center.

Våra ledord:

 

Postadress:
Stenungsunds SS - Segling
Stenunge Allè 7
44430 Stenungsund

Kontakt:
Tel: +46(0)30367660
E-post: This is a mailto link

Se all info