Hoppa till sidans innehåll

StSS till Allsvenskan 2018!

2018-03-05 21:23
Nu behövs fler besättningsmedlemmar för att fylla laget. Tänk snabbt och hör av dig till Clara Svensdotter vid intresse.
  • Uppdaterad: 2018-03-05 21:23

Stenungsunds Segelsällskap till Allsvenskan 2018!

Stenungsunds segelsällskap, en av Stenungsunds största Ungdomsföreningar, har fått en plats till allsvenskan 2018. Vi deltog på kvalet på Nordön hösten 2017, men fick då tyvärr ingen plats utan hamnade precis utanför på en tredjeplats. 

I februari fick vi beskedet att vi trots allt fått en plats till allsvenskan, då ett annat lag tackat nej. Eftersom vi stod näst på tur fick vi frågan om vi ville vara med. Det tackade vi såklart ja till!

Inför allsvenskan behöver vi ha ett lag på mellan 12-24 personer. Det kommer vara totalt fyra deltävlingar. Båtarna som seglas är J/70, med en besättning på fyra personer. Det måste minst vara en tjej och en junior (under 23 år) med på varje tävling. Alla som är med i laget måste delta på minst en och max tre tävlingar. Det är en ganska avancerad båt och hög nivå på deltagarna så det är viktigt med erfarenhet från kappsegling.

18 - 20 maj: Deltävling 1, Malmö
1 - 3 juni: Deltävling 2, Ekerö
24 - 26 augusti: Deltävling 3, Örnsköldsvik
7 - 9 september: Deltävling 4, Gottskär

Meddela ditt intresse till Clara Svensdotter senast den 25 mars, den 6 april ska vi ha anmält vårt lag. Hör av er till: This is a mailto link eller 0722399950

Clara behöver hjälp med att organisera vårt deltagande, både med att leta sponsorer och att sätta ihop ett lag, så är någon intresserad av det så hör gärna av er! 

Har ni några frågor är det bara att höra av sig, eller kika in på hemsidan http://www.svensksegling.se/SSFtavlingar/Allsvenskan/ för mer information.

För mer information om Stenungsunds Segelsällskap, titta på vår hemsida www.stss.se

 

 

Skribent: Karolina Neary
Epost: This is a mailto link

Pressmeddelanden på MyNewsdesk:
Följ Stenungsunds Segelsällskap/Tjörn Runt by COWI

StSS väderlänkar med webbkameror

Vår vision:

StSS skall med stort engagemang skapa förutsättning för all segling på flera nivåer.

Genom att utveckla våra seglare och funktionärer skapar vi gemensamt bra arrangemang och ett Maritimt Center.

Våra ledord:

 

Postadress:
Stenungsunds SS - Segling
Stenunge Allè 7
44430 Stenungsund

Kontakt:
Tel: +46(0)30367660
E-post: This is a mailto link

Se all info