Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen rapporterar

2017-11-16 21:37
Vad är på gång i klubben? Ta del av sammanfattningen av styrelsens möte den 6 november så får du veta mer!
  • Uppdaterad: 2017-11-16 21:39

  • SISUs idrottskonsulent Tomas Hagelberg gästade och informerade om deras verksamhet och hur klubben kan få hjälp av dem på bästa sätt.
  • Vi har nya rutiner vid inköp på ICA Kvantum. För större inköp hämtar man ut ett kortet hos Carina. Vid småköp lägger man ut pengar som sedan fås tillbaka av Carina vid inlämnande av kvitto.
  • Nu är det dags för idrottens barn- och ungdomsledarutbildning, Plattformen. Är du intresserad av att bli tränare och idrottsledare för barn och ungdomar? Är du redan engagerad men utan någon formell tränarutbildning? Skulle det kännas bra att utvecklas tillsammans med andra tränare och ledare i motsvarande situation? Om du är intresserad så kontakta Joakim Kling, This is a mailto link. Läs mer om Plattformen här.
  • Kölbåt och Jolle har tankar om att flytta poängseglingarna för kölbåt från torsdag till onsdag. Då skulle det vara möjligt för jolleseglarna att hänga på, vilket vore roligt.
  • För första gången hade vi ett lag med i ett kval till allsvenskan. StSS laget seglade bra men lyckades tyvärr inte kvala in. Läs mer om kvalseglingen här.
  • Lördagen den 25 november är det jollemöte med planering, båtmeck och segling. Du hittar mer information på Jolles facebooksida.

Nästa möte är måndagen den 4 december!

Skribent: Carin Kling
Epost: Adressen Gömd

Pressmeddelanden på MyNewsdesk:
Följ Stenungsunds Segelsällskap/Tjörn Runt by COWI

StSS väderlänkar med webbkameror

Vår vision:

StSS skall med stort engagemang skapa förutsättning för all segling på flera nivåer.

Genom att utveckla våra seglare och funktionärer skapar vi gemensamt bra arrangemang och ett Maritimt Center.

Våra ledord:

 

Postadress:
Stenungsunds SS - Segling
Stenunge Allè 7
44430 Stenungsund

Kontakt:
Tel: +46(0)30367660
E-post: This is a mailto link

Se all info