Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

StSS styrelse och funktioner


I StSS finns ett flertal grupper som håller i och ansvarar för klubbens verksamheten. Vi har valt att kalla dessa grupper för Funktionsgrupper. Ansvarig för en funktion är även invald i styrelsen och är sammankallande för funktionsgruppen.

Information & Marknad 

Har till uppgift att ordna och ta hand om våra sponsorer. Ger information till våra medlemmar och till allmänheten om vad som händer och sker i klubben, t.ex. via hemsidan eller via vår klubbtidningen Skeppet.

Tjörn Runt

Har till uppgift att arrangera kappseglingarna Lilla Tjörn Runt och Tjörn Runt. här hittar du mer information om tävlingsledningen för Tjörn Runt.

Kölbåtsegling

Har till uppgift att planera klubbens olika kölbåtstävlingar. Är även delaktiga i en långsiktig planeringen av tävlingsverksamheten i klubben under ledning av den ansvarige för Tävlingskommittén (vice ordförande)

Jollesegling

Har till uppgift att planera träning och tävlingsverksamhet för klubbens jolleseglare. Är även delaktiga i en långsiktig planeringen av tävlingsverksamheten i klubben under ledning av den ansvarige för Tävlingskommittén (vice ordförande)

Anläggning & Material

Har till uppgift att sköta om våran anläggning med allt materiel som handhas av klubben. Allt från våra segeljollar, följebåtar, bojar och märken till klubbhus, bryggor och sjöbodar.

Cruising

SAKNAR REPRESENTANT 2015. Hör av er vid ntresse....

Har till uppgift att ta hand om verksamheten för de seglingsintresserade som inte tävlingsseglar. Arrangerar också aktiviteter för medlemmarna under vinterhalvåret.

Catering

Har till uppgift att ta hand om vår kafeteria under tävlingar och sälja mat och kaffe till de tävlande.

Accessgruppen

Har till uppgift att ge barn och ungdomar med funktionsnedsättning möjligheten att under ordnade former med ledning av välutbildade ledare  få  lära sig segla och hantera båtar. 

Utbildning

Har till uppgift att planera utbildningsaktiviterna i StSS.

Arbetsrum Senast ändrat
Access 2018-02-09
Jolle 2018-02-09
Kölbåt 2020-02-15
StSS styrelse 2022-11-17

StSS väderlänkar med webbkameror

Vår vision:

StSS skall med stort engagemang skapa förutsättning för all segling på flera nivåer.

Genom att utveckla våra seglare och funktionärer skapar vi gemensamt bra arrangemang och ett Maritimt Center.

Våra ledord:

 

Postadress:
Stenungsunds SS - Segling
Stenunge Allè 7
44430 Stenungsund

Kontakt:
Tel: +46030367660
E-post: This is a mailto link

Se all info