Hoppa till sidans innehåll


Vårmöte
 
International One Meter
 

VårRacet

 
Kom och segla in våren tillsammans med oss!

 

 

OBS! Söndagens seglingar kommer att hållas i Getskär. Detta gör att vi kommer ha rorsmansmöte 10:00 och första start kl 10:30

 

Den första helgen i april samlas det förhoppningsvis många IOM-seglare från Sverige, Norge och Danmark för att kappsegla Stenungsunds Segelsällskaps ”Vårmöte IOM”.

Regattan är av enmetersförbundet formellt sanktionerad som nationell svensk rankingtävling (Nr 2).
 
För den som önskar så är klubben öppen för registrering och enskild träning redan på eftermiddagen fredagen den 1 april.
Tävlingen genomförs därefter under lördagen och söndagen den 2-3 april.
 
Vi har försökt lägga start- och sluttider för regattan på ett sådant sätt att de som önskar minimera antalet övernattningsnätter kan resa hemifrån på lördag morgon och hem på söndagen utan att det blir alltför tidig lördagsmorgon respektive sen söndagskväll innan man är hemma igen.
 
Under tävlingsdagarna planerar vi för att vårt kafé skall vara öppet och kunna erbjuda dryck, smörgåsar, bullar, varm korv et.c. till låga priser.
 
På lördagkvällen efter seglingarna samlas vi i vårt klubbhus för lite dryck och tilltugg till självkostnadspris innan de som önskar återsamlas på restaurang Bistro Beo i Stenungsund och äter middag tillsammans. Allt är på gångavstånd och givetvis är medföljande familjemedlemmar varmt välkomna att både ansluta till after sail i klubbhuset och efterföljande middag. Det är separat anmälan till denna aktivitet
 
För att underlätta för övernattande seglare har vi förhandlat fram ett bra pris hos vår partner Stenungsbaden Yacht Club. Det stora välkända hotellet med sitt fina Spa ligger på gångavstånd från klubbens anläggning. Stenungsbaden erbjuder även många trevliga aktiviteter för medföljande familjemedlemmar!
Du bokar själv på http://www.stenungsbaden.se. För att utnyttja vårt avtal om ytterligare 20 procents rabatt på ”Best available prices” anger Du koden IIG2016(iig) i bokningens kommentarsfält som du kommer till i bokningens slutfas.
 
Du finner alla detaljer som tider et.c. i inbjudan och anmälningsformulär i länkarna nedan.
 
 
 
 
 
 
 
 
Stenungsunds Segelsällskap hälsar alla välkomna till Vårmötet!
 
Du kommer väl..?
Uppdaterad: 28 APR 2017 13:50 Skribent: Ola Stensby
E-post: This is a mailto link

StSS väderlänkar med webbkameror

Vår vision:

StSS skall med stort engagemang skapa förutsättning för all segling på flera nivåer.

Genom att utveckla våra seglare och funktionärer skapar vi gemensamt bra arrangemang och ett Maritimt Center.

Våra ledord:

 

Postadress:
Stenungsunds SS - Segling
Stenunge Allè 7
44430 Stenungsund

Kontakt:
Tel: +46030367660
E-post: This is a mailto link

Se all info