Hoppa till sidans innehåll


Tisdagssegling

Träning på tisdagarna

 

DSC_0203

 

Tider

  Samling   18,00
  Första start   18,10
  Slut   så länge vi har lust, dock längst till 21,00

 

Vi tar ingen avgift för detta arrangemang då det är viktigt att umgås och hjälpa varandra och samtidigt så visar upp RC-segling för andra medlemmar i klubben oxå samt att vi tar oss tid att hjälpa nya seglare.

 

Nu kör vi lite träningar på tisdagskvällar framöver, detta kan vara trevligt och bra då vi fått många nya RC segalare i klubben, och då är det tänkt att vi kan lägga ut en bana och köra lite träningar med starter, rundningar eller vad vi har lust med så att alla vet hur det går till på tävlingarna sedan.

Detta är ett bra tillfälle att testa segeltrimm, gå igenom bra funktioner på era sändare mm då vi alla tar det lugnt och har tid med att hjälpa varandra.

Detta är dessutom ett väldigt bra tillfälle för nybörjaren att vara med på då det inte är tävling utan lite träning så att vi kan hjälpa till med det som behövs.

 

Nu är "problemet" det att vi seglar minst 3 av de svenska tävlingsklasserna i klubben, IOM och DF 65 och MM, men eftersom vi är alla radioseglare så tycker jag att vi kör alla klasserna samtidigt, man tar med sig den båten man känner för att segla, detta är ett bra sätt att umgås på över "klassgränserna" eftersom många bara seglar i en klass ännu  :).

Har du någon annan RC-segelbåt än dessa 3 klasserna så är du väldigt välkommen ändå för vi är ju alla RC-seglare :).

 

Anmälan sker på FB sidan StSS RC, och är det ingen "tråd" om tisdagsseglingen där så är det bara att starta en och säga att man skall åka ner och segla på kommande tisdag.

 

Det hade inte varit fel med en dag till i veckan, men det kan inte jag ta på mig, så finns det någon som känner sig manad att ta på sig en dag i veckan eller varannan vecka så meddela mig så drar vi igång det oxå.

Uppdaterad: 28 APR 2017 13:50 Skribent: Stefan Olsson
E-post: This is a mailto link

StSS väderlänkar med webbkameror

Vår vision:

StSS skall med stort engagemang skapa förutsättning för all segling på flera nivåer.

Genom att utveckla våra seglare och funktionärer skapar vi gemensamt bra arrangemang och ett Maritimt Center.

Våra ledord:

 

Postadress:
Stenungsunds SS - Segling
Stenunge Allè 7
44430 Stenungsund

Kontakt:
Tel: +46030367660
E-post: This is a mailto link

Se all info