Hoppa till sidans innehåll
Foto: Erik Johansen

Instruktion funktionärer


FUNKTIONÄRER 2021

För att seglingarna skall fungera behöver vi alla hjälpas åt. Se efter om och när Du är funktionär.

Utsedd funktionär måste själv ordna ersättare vid förhinder. Byt i första hand med någon annan funktionär eller kontakta någon i funktionärsbanken. Ni bör vara minst två personer. Tag kontakt med kölbåtsfunktionen om du har några frågor.

Som vanligt kommer startväska och nummerskyltar att finnas sjöboden (väggen mot verkstaden).

 

DJUNGELBANA: På torsdagar är det i regel många personer på klubben och det är normalt lätt att få ut startväskan och nummerskyltar på StSS. På helger behöver startväskan eller nyckel hämtas i förväg.

 

KRYSS / LÄNSBANA: Då vi behöver använda båt, i första hand plastekan ”Comedie”, då behövs nyckel som går till båtnyckelskåpet i tävlingsexpeditionen. Nyckel hämtas ut enligt nedan.

 

STARTLISTA/MÅLGÅNGSPROTOKOLL: I startväskan kommer det att finnas en lista med samtliga deltagare i kölbåtsseglingarna och med hjälp av denna får varje ansvarig funktionär upprätta startlista/målgångsprotokoll. Det är viktigt att alla skriver så tydligt som möjligt och lämnar kompletta uppgifter om deltagande seglare, för att snabbt få upp resultaten på hemsidan. 

 

Checklista Kryss / Länsbana: Hämta Startväska, nummerskyltar och båtnyckel i tävlingsexpeditionen, hämta bensintank i bensinförrådet – fyll i bensin vid behov, hämta flaggor-draggar-bojar- linor i sjöbodarna. Om flaggor skulle saknas i sjöbodarna så finns komplett uppsättning flaggor i startväskan, montera dem tillfälligt på lämplig stång.

 

NYCKLAR: Nyckel som går till tävlingsexpeditionen, båtnyckelskåpet och sjöbodarna finns att låna på StSS kansli. Hämta nyckeln efter överenskommelse med kansliet, tel 0303-67660, e-post This is a mailto link. Glöm  inte att lämna tillbaka nyckeln.

Uppdaterad: 18 FEB 2019 18:53 Skribent: Kölbåt

StSS väderlänkar med webbkameror

Vår vision:

StSS skall med stort engagemang skapa förutsättning för all segling på flera nivåer.

Genom att utveckla våra seglare och funktionärer skapar vi gemensamt bra arrangemang och ett Maritimt Center.

Våra ledord:

 

Postadress:
Stenungsunds SS - Segling
Stenunge Allè 7
44430 Stenungsund

Kontakt:
Tel: +46030367660
E-post: This is a mailto link

Se all info