Hoppa till sidans innehåll

Utmärkelse 2007


Västkustens Seglarförbund (VKSF) uppmärksammar varje år personer som utmärkt sig speciellt inom seglingsverksamheten. Styrelsen i StSS nominerade 2007 Frida Thorén, Carl Törneman och Lovisa Ekdahl till utmärkelsen ”Årets Funktionär”. Denna utmärkelse gick till en annan klubb, men VKSF beslutade istället att hedersutnämna oss till ”Årets Seglarskoleinstruktör 2007”. 

Foto: Anders Thorén

Det är många inom StSS som engagerar sig i klubben. Dessa personer är mycket viktiga för föreningen och för att verksamheten skall fungera. Det känns roligt att styrelsen valde att nominera oss och självfallet blev vi mycket glada. Att arbeta med barn och ungdomar i seglarskolan är i sig en förmån. Det är samtidigt extra roligt att bli uppmärksammad för en verksamhet som är första steget till ett seglarintresse.

Jag vill passa på och ge en stor eloge till alla i klubben som engagerar sig. Inget görs av sig själv och för att vi skall få en så bra klubb som möjligt krävs gemensamma krafter. Alla behövs och kan göra något! Så kom och var med, det är kul!  

StSS styrelse motivering:

”Under året har StSS lyckats med att öka och förbättra seglarskoleutbildningen genom tre egna ledare som tillsammans varit ansvariga för verksamheten och fått mycket lovord från seglare, föräldrar och andra involverade. De har även varit aktiva ungdomsrepresentanter i StSS styrelse.

Antalet nybörjare har ökat från 180 (2006) till 250 (2007). Detta är uppdelat på tre olika kategorier: nybörjare ungdom, nybörjare vuxna och barn med speciella behov. Dessutom har de genomfört coaching av nybörjare i samband med tävlingarna Stenungsöregattan och Lilla Tjörn Runt. De har även genomfört miniläger för de ungdomar som önskat vidareutbilda sig efter seglarskolan.

De tre ledarna är ett team som vi gemensamt vill uppmärksamma på detta sätt.”

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:47 Skribent: Lovisa Ekdahl

StSS väderlänkar med webbkameror

Vår vision:

StSS skall med stort engagemang skapa förutsättning för all segling på flera nivåer.

Genom att utveckla våra seglare och funktionärer skapar vi gemensamt bra arrangemang och ett Maritimt Center.

Våra ledord:

 

Postadress:
Stenungsunds SS - Segling
Stenunge Allè 7
44430 Stenungsund

Kontakt:
Tel: +46030367660
E-post: This is a mailto link

Se all info