Hoppa till sidans innehåll

Information nov2020


Nu har några veckor passerat sedan våra hästar flyttade ut till tältstallen. Det var fantastiskt att se allas engagemang för att hjälpa till med flytten. Men hur mår hästarna i det provisoriska stallet nu?

Hästarna har tagit flytten mycket väl och har funnit sig tillrätta. Till och med vår äldste ridskolehäst Mr. Ferdy har accepterat det nya stallet. Det råder ett lugn i båda tältstallen vilket kan bero på att boxväggarna skärmar hästarna och de ser nu varandra genom att hänga ut genom delvis öppna boxdörrar. Detta är mycket populärt och uppskattas även av stallets alla besökare.

Till en början var det något problematiskt med de regnskurar som blötte ned, men Oxelösunds kommun har åtgärdat de flesta orsakerna till detta och jobbar fortsatt med detta. Precis som i stallbyggnaden är det viktigt med god ventilation för hästarnas skull och det är inte möjligt att helt stänga igen de öppna fönsterytor som finns i tälten.

Jag passar också på att berätta att det förslag som vi har lämnat in till Nyköpings kommun angående att driva verksamhet i den blivande ridanläggningen, inte innebär att ryttarföreningen lämna Stjärnholm. Vår tanke är att vi kan bedriva verksamhet i både Oxelösund och Nyköping.

Om du har frågor, kontakta mig via mejl, This is a mailto link, så svarar jag så fort jag har möjlighet.

 

Uppdaterad: 06 NOV 2020 14:06 Skribent: Titti Schoultz
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Stjärnholms RF - Ridsport
Stjärnholm, Stjärnholms Gård
61341 Oxelösund

Kontakt:
Tel: +46155223149, +46155223600
E-post: info@stjarnholmsrf.s...

 SSAB sponsor till Stjärnholms Ryttarförening