Hoppa till sidans innehåll

Ponny sektionen


Stöcke ponny förening har ca. 20 tal licensierade ponny ekipage som tävlar från LD till SM deltagande. Vi satsar mycket på lag i alla divioner, där har man ett fantastiskt tillfälle och jobba på sammanhållning och "VI" känsla i föreningen.

Vi ser oss som en familj då vi är en liten förening och med det så ska alla få chansen och få delta och även synas, ingen blir lämnad, det är inte okey helt enkelt.

Vi jobbar med horsemansship och sportsmansship i klubben, alla är lika värda är vårat tänk i denna fråga. Spelar ingen roll om man tävlar för en annan förening, man är kompis med vem man vill och det främjar bara sporten att vara med olika människor.

Vi vill alltid det bästa för våran bästa vän, "hästen" och har alltså ett stor ansvar gällande hantering och skötsel och hur man man beteer sig på en tävlingsplats och hemmavid.

Och vi har en väluppfostrad syn gällande den viktigaste personen i denna sport, nämligen föräldar och vuxna runt omkring en. Utan dem skulle tävlande inte fungerar alls för dessa duktiga ungdomar. 

 

Uppdaterad: 07 DEC 2018 17:18 Skribent: Mona Hamberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Stöcke Ponnyförening - Ridsport
Christina Mattsson, Plommonvägen 69 a
90436 Umeå

Besöksadress:
Stöcke 574
90581 Umeå

Kontakt:
Tel: 0703980247
E-post: This is a mailto link