Hoppa till sidans innehåll

En trygg idrott för alla

90% av alla barn i Sverige kommer någon gång i kontakt med en idrottsförening. Detta innebär mängder med möjligheter att ge barn en rolig och meningsfull fritidssysselsättning, men även möjligheter att skapa en plats där barnet trivs och vågar utvecklas. En plats som erbjuder gemenskap, trygghet och glädje. Friends hjälper idrottsföreningar att skapa förutsättningar för en trygg idrott.

Stå upp mot Mobbning och diskriminering

01 FEB 2018 17:49
  • Skapad: 01 FEB 2018 17:49

Mobbning är ett samhällsproblem som drabbar 60 000 barn och unga varje år i Sverige. För att stoppa mobbning krävs det att vi alla engagerar oss och tar ansvar, från högsta beslutsfattare till privatpersoner.

 

****************************************************

Stöcke ponny förening driver en barn och ungdomsverksamhet, även vuxna ingår i detta underbara gäng, våran sport är inom ridsport och vi har ridskola och även tävlingsverksamhet.

Mobbning och diskriminering är något vi jobbar för att hålla borta från denna idrott, vi har många vuxna som är bland dem deltagade och det är en mycket positiv uppgift har vi märkt, man kan ta problemet på direkten och upplysa dem inblandade vad som gäller och hur man ska gå vidare för att uppmuntra till att vända det negativa till en utvecklande och positiv sak. 

Vi försöker att man ska vara delaktiga mellan staketen också, en yngre ridskoleelev är välkommen och följa med en tävlingsryttare på en tävling, har aldrig varit ett problem och det vill vi fortsätta ha som möjlighet för alla som vill.

Det är viktigt och känna sig behövd och att man blir bekräftad, det är så man växer som människa.

Alla ska känna tillit för våra vuxna i föreningen, det jobbar vi med hela tiden och förbättra oss med. Vi har lärt oss att rak information är den bästa, även om det kan kännas i hjärtat ibland så vinner man på det i längden har vi lärt oss genom åren.

Stöcke ponny förening

Skribent: Mona Hamberg
E-post: Adressen Gömd

Stöcke Ponny förening är en ideel förening
som har ridskola och även tävlingsekipage från
lokalnivå till SM. 

************************************

Besökadress:
Stöcke 574, 905 81 UMEÅ

Kontakt:

This is a mailto link
070-6243209 

 

 

 

 

 

Postadress:
Stöcke Ponnyförening - Ridsport
Stöcke 574
90581 Umeå

Besöksadress:
Stöcke 574
90581 Umeå

Kontakt:
Tel: 09043209
E-post: hamberg.mona@telia.c...