Hoppa till sidans innehåll

Börja lyfta!


Känner du nu att denna klubb kanske vore något för dig? Tveka inte en endaste sekund, utan ta kontakt med Noah Pereira (för tyngdlyftning), Stefan Thyberg (för styrkelyft) eller Mia Öhrnell (för ungdomsträning i styrkelyft), så just du får chansen att prova på hur det känns att träna med riktiga atleter! Du når Noah via e-post: This is a mailto link, Stefan via e-post: This is a mailto link och Mia via e-post: This is a mailto link

Obs! För tillfället har vi tyvärr inga tränarledda träningar för vuxna nybörjare.

Öppettider

Mån - Sön: 9-21

Träningstiderna i klubblokalen är generösa, eftersom klubben själv hyr den. Träna inte innan 9:00 på morgonen och inte efter 21:00 på kvällen, så att vi inte stör våra grannar! Om du vill vara säker på att komma in i lokalen, även då ingen annan klubbmedlem är där, skaffar du dig ett kort till kortlåset. För att få ett passerkort måste du ha betalt medlemsavgiften och en engångskostnad för kortet.

David Parmacek är ansvarig för kortlåset.

Klubblokalen har begränsad yta. Därför har vissa grupper företräde på olika tider. Övriga medlemmar är naturligtvis välkomna att träna även på dessa tider i mån av plats. Vilka grupper och tider som gäller framgår i kalendariet.

Aktuella avgifter klicka på länken.

Medlemsavgifter 2020

 

Var håller vi hus?

Stockholms Atletklubb har sin klubb- och träningslokal på S:t Eriksgatan 70, 3tr ned. Det innebär markplan på Atlas-området. Närmaste tunnelbanestation är S:t Eriksplan, uppgång S:t Eriksplan. Klicka här för att se en karta över var vi befinner oss.

https://www.facebook.com/stockholmsatletklubb

Uppdaterad: 06 AUG 2018 11:07

Vi är vaccinerade mot doping

svea_160x160

 

 

hoa hoa

Lennart "Hoa Hoa" Dahlgren, tävlade för Stockholms Atletklubb på 70-talet.

 

facebook_puff

 

#stockholmsatletklubb

Postadress:
Stockholms AK
S:t Eriksgatan 70 (3 tr. ned)
11320 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info