Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Dövidrott Östra


Den 14 april 2019 genomfördes det två stycken distriktsmöten hos Stockholm Dövas Förenings lokaler i Globen, Stockholm. Det på grund av omorganisationen av distrikten som klubbades genom på Svenska Dövidrottsförbundets förbundsstämma 2018 i Leksand.
 
Dövidrott Östra har den 3 april återinrättat tjänsten som distriktskonsulent och anställt Henrik Rangfeldt på deltid, Henrik kommer närmast från IK Hephata där han arbetat tre år som idrottskonsulent.
 
Dövidrott Mellersta anordnar ett orienteringsläger för barn och ungdomar i Blankhult, Örebro. Du hänger väl med?
 
På grund av SDI:s förbundsstämma som detta år genomförs i november istället för under våren, har styrelsen kallat till distriktsmöte redan den 24 februari för att kunna diskutera och lämna in eventuella motioner innan den 1 mars.
 

God Jul och Gott Nytt År!

(2012-12-21 08:46)
Styrelsen för Dövidrott Östra, som avslutade året med bowling i Norrköping (där hemmaspelaren Anders Johansson var suverän!) önskar alla föreningar en riktigt god jul och ett gott nytt idrottsår 2013!
 
Nu till helgen 1-2 september arrangerar IK Hephata fotboll-SM för döva på Skarpnäcks sportfält. Deltar gör, förutom arrangerande klubb, även IK Surd och SK Lundia. Mer information finns på deras hemsida.
 
Distriktets enda deltagande skola, Manillaskolan från Stockholm, deltog i skol-SM som arrangerades i Göteborg helgen 25-27 maj med 25 elever. Deltagare från hela landet tävlade i friidrott och futsal.
 
Ett välbesökt distriktsmöte söndag den 11 mars kunde först titta i backspegeln och sedan framåt. Nya styrelseledamöter valdes in och verksamhetsplanen klubbades igenom.
 
Nu har valberedningen för Dövidrott Östra kompletterat sin nomineringslista till söndagens distriktsmöte. Som nya styrelseledamöter föreslås Anders Johansson från Norrköping och Bernt Hahn från Linköping.
 

Två veckor kvar!

(2012-02-01 09:22)
Idag är det exakt två veckor kvar till den 15 februari - ni har väl inte glömt bort att söka LOK-stöd!
 
Kallelse till årets distriktsmöte har gått ut till samtliga medlemsföreningar under januari månad. Här publicerar vi samma information.
 

Julhälsning

(2011-12-15 16:48)
Styrelsen för Dövidrott Östra vill sända följande julhälsning till samtliga medlemsföreningar, samarbetsorganisationer och personer som under året haft kontakt med förbundet i vårt arbete.
 
När skolmästerskapen gjorde en efterlängtad comeback dominerade Manillaskolan i både handboll och vattenpolo. Det blev dubbla segrar gånger två för stockholmsungdomarna på hemmaplan.
 
Äntligen! Nu har skol-SM kommit tillbaka med tävlingar i vattenpolo och handboll. Kom och titta du också!
 
I fredags lämnade Dövidrott Östra in ett remissvar till Stockholms Idrottsförbund om den framtida fördelningsmodellen av SDF-stödet. En arbetsgrupp har under våren analyserat det nuvarande systemet och lämnat förslag på förändringar.
 

Sollentuna Veterinärklinik AB

WWW.SOLLVET.SE karta

 

roligt

LÄNKARKIVTER

Stockholms Dövas Förening

www.stockholmsdf.se

 

Dövas Kvinnoförening

www.dvkf.org

 

Sveriges Dövas Pensionärsförbund

www.sdpf.se

 

Tolkcentralen

www.slso.sll.se

 

Sveriges Dövas Sportfiskeförbund

www.dovasportfiskeforbund.se

Postadress:
Stockholms Län Dövas PF - Dövidrott
Palmfeltsvägen 13 B
12162 Johanneshov

Besöksadress:
Palmfeltsvägen 15
12162 Johanneshov

Kontakt:
Tel: +466417202
Fax: 086417202
E-post: erik.lindquist065@gmail.com

Se all info