Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer på Klubbens tävlingar


Stocksäters IF anordnar flera tävlingar per år, ute på Transtensvallen och inne i Tybblelundshallen. Våra tävlingar brukar ha ett stort deltagarantal vilket resulterar i roliga och bra tävlingar med höga grenprestationer!

 

För att vi ska ro dessa tävlingar i hamn måste vi alla hjälpas åt. Inför varje tävling pågår en förfrågan till aktiva medlemmar, tidigare aktiva och andra som vi kan komma på för att få ihop ett bra funktionärsschema. 

2018 är det Mikael Jacobson och Örjan Frisén som är tävlingsansvariga i styrelsen.

 

Vad gör en funktionär?
Det finns många uppgifter! Varje gren har sin grenledare. Den personen känner till regler och ansvarar för att de funktionärer som deltar får bra information om vad som förväntas.
Man kan kratta längdhoppsgrop, mäta hoppet, rulla tillbaka kulor, vara kurvdomare, skriva upp resultat, jobba i kiosken, dela ut medaljer, vara sjukvårdare mm. Tillsammans gör vi tävlingsdagarna roliga och dessutom har man möjlighet att följa deltagarnas fina prestationer på nära håll! Det är också ett bra tillfälle att lära känna varandra!

 

För de pengar som klubben tjänar på att anordna tävlingarna gör vi flera saker, bl.a: köper in redskap, ordnar träningsläger, betalar alla startavgifter till tävlingar, subventionerar klubbkläder mm.

 

Klubben har som krav att man som förälder hjälper till vid minst tre tävlingar/år. Tävlingsdatum presenteras här på hemsidan samt i nyhetsbrev.

 

Aktuellt funktionärsschema:

 

 

 

 

Uppdaterad: 28 MAJ 2018 21:47 Skribent: Anna Stackling

Postadress:
Stocksäters IF - Friidrott
Box 71
69422 Hallsberg

Kontakt:
Tel: 0703111451
E-post: This is a mailto link

Se all info