Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsanmälan -föreningsinformation


Regler för anmälan: 
En förutsättning för att få träna med Stocksäters IF samt anmäla sig till tävling är att medlemsavgift och träningsavgift är betald.  
Är ovanstående krav uppfyllda ingår anmälningsavgift till organiserad tävling, under förutsättning att anmälan kommer in i tid.

Anmälan sker på anslagstavla som finns uppsatt på träning. Där kommer också de tävlingar föreningen brukar åka på att finnas uppsatta. Det är varje aktivs skyldighet att själv se till att anmäla i rätt tid. Senast kl 17.30 den dag som är satt som sista anmälningsdag från Stocksäters IF:s sida. Är den aktive tolv år eller yngre skall alltid anmälan göras i samråd med förälder och ledare. 
 
På anmälningsblanketten fyller man i hela sitt namn, sin årgång, sin tävlingsklass, grenar och sina egna årsbästa resultat för eventuell seedning. (Se resp. inbjudan.) Seedning gäller främst de äldre utövarna och till de större tävlingarna. 
 
Efteranmälan: 
Inkommer anmälan för sent eller om man bestämmer sig för att efteranmäla sig till en tävling är den aktive själv skyldig att betala eventuell efteranmälningsavgift. 
 
På vissa tävlingar ska efteranmälningsavgift betalas kontant på tävlingsdagen. I ett sådant fall betalar den aktive hela summan själv och begär att få ett kvitto, som sedan lämnas in till kassören för återbetalning av den del som inte är efteranmälningsavgift. I de fall Stocksäters IF betalar in efteranmälningsavgift ska den aktive snarast betala tillbaka den till Stocksäters IF:s bankgiro nr 5818-0860. Glöm inte att skriva vad betalningen avser. 
 
Uteblir man från tävling utan giltigt skäl, ska den aktive betala tillbaka hela anmälningsavgiften till klubben. Detta kommer att bedömas av styrelsen. Giltigt skäl är naturligtvis skada och sjukdom. Det är viktigt att man som aktiv hör av sig till en ledare och talar om orsaken till att man uteblir. 
 
Anmälan till övriga tävlingar: 
Den tävlande/målsman anmäler själv i god tid och skickar kopia på anmälan till kassör. Kassören betalar sedan in anmälningsavgiften. I övrigt gäller samma regler som ovan. Anmälan till SM tävlingar görs via ledare/styrelse.

Resekostnader
Ungdomar från 13 år och uppåt har möjlighet att ansöka om att få resor till tävlingar betalda av Stocksäters IF. Prata med din tränare för mer information. Ovanstående gäller även för medföljande tränare. 

Uppdaterad: 01 JUL 2018 17:38 Skribent: Anna Stackling

Stocksäter.se

  

blobid2.png

blobid3.png 

 

Tävlingssugen?

Mera info om hur det går till?

Aktuellt tävlingsprogram 

 

Träningssugen? 

 Jag vill träna i Stocksäter!

 

 

 

Postadress:
Stocksäters IF - Friidrott
Box 71
69422 Hallsberg

Kontakt:
Tel: 0703111451
E-post: This is a mailto link

Se all info