Hoppa till sidans innehåll

Bruksvallarna 2008

08 DEC 2008 20:26
Bus med Hubbe, killar som dansade tryckare och en skrikig tränare. Läs Amanda Holsts berättelse om skidlägret i Bruksvallarna 4-7 december 2008...
  • Skapad: 08 DEC 2008 20:26

Vi hade jättekul i Bruksvallarna.

Träningen var ganska hård, men vi överlevde. På kvällarna körde vi jaga, fotbollsspel, bastu, disco och andra roliga saker.

 

fotbollsspel bruks

På torsdag kväll när vi kom fram var vi ute och busade med Sigges hund Hubbe.

På fredag var det första träningspasset. Före träningen var det många som hoppade i ett hopp.

På fredag kväll var Sofia och Filippa ute med Hubbe igen. Sofia blev av med sin boll på mössan. Efter den kvällen hade både Filippa och Sofia ont i huvudet då Hubbe hade tagit deras mössor.

På lördagen körde vi stafett mot killarna. Dom vann men fick fyra straff så för att inte förlora segern måste dom göra ett uppdrag och det var att inviga discot. Alla killar var med på det fast Calle var lite tveksam. Men dom dansade hellre än att låta oss tjejer vinna. Dom dansade ganska bra, men vi tjejer höll på att skratta ihjäl oss. På discot dansade Freka och Sebastian tryckare med varandra....

Efter discot gick vi upp och kollade på TV och åt kvällsfika. När vi skulle gå till våra rum kändes mina ben lite konstiga men det var inte så underligt för både Freka och Jens hade suttit på dem ganska länge.

På eftermiddagen var Oscar, Calle, Måns och Rasmus och någon till och hoppade. Då kom det några andra killar och sa att dom inte fick bygga på hoppet men då sa Oscar till dom.

Oscar och Filippa klarade även av att göra en 360 med klassiska skidor. Jag tror att dom klarade det med skateskidor också.

På lördag kväll fick vi en lapp av Karin där vi skulle fylla i olika saker, bl.a vad vi hade för mål i år och med skidåkningen. Vi skulle även skriva vilken skididol vi hade. Vi fick även se oss själva på video. Danne hade videofilmat oss flera gånger. Det var både kul och lite läskigt att se sig själv.

 

masstart bruks

 

Vi hade två tidtagningar. Det gick bra för alla. Först körde vi klassiskt sen körde vår grupp tidtagning med skate. Båda gångerna körde vi 2,5 km fast dom flesta i den äldre gruppen körde 2 varv på 2,5 km.

På söndagens träning övade Janne på att skrika. Det var några skidåkare (inte Stockvikare) som åkte på fel sida när vi kom och åkte vårat race. Han skrek så högt att man nästan blev rädd.

På sista passet körde vi doppboll, barn mot vuxna. Barnen vann!

Vi avslutade sista passet med att köra stafett. Tjejer var ett lag, killar ett och vuxna ett lag. Killarna vann. Tjejerna kom tvåa och dom vuxna kom sist.

Det blev mycket fotbollsspel under helgen. Sista dan blev Filip retad av Simon. Fast jag tror det var lite hämnd. Filip hade vunnit över Simon på fotbollsspel. Fast jag är inte säker....så dom största är inte alltid bäst på allt.

Efter lägret var jag väldigt trött. Det tror jag många var.

 

amandabyline 2008-12-08 / Amanda Holst, Snöblixtarna

 

Se alla bilder från Bruksvallarna>>>

 

 

filip bruks

 

 

uppför bruks

Skribent: Magnus Holst

______________________ 

Mikaela specialbild

___________________________

Stockviks SF på facebook

___________

 

 MSF länk 2 

______________________________

Köp och sälj

      (Uppdaterad 170202)

_____________________________

Våra sponsorer: 

Logga Aiab

sponsorloggor grupp 1 aug 2013

 

Sponsorloggor_grp2_maj2014_5sek

 Sponsorloggor_maj2014_grp3_5sek

 

 

_____________________________  

Våra samarbetspartners:

 

 

Mer om att sälja Ullmax >>>

 

_________________________________

Sportbutiker med rabatt för Stockvikare:

Sportringen Logo högerspalt

10 procent för dig som är medlem i Stockviks SF

 

lindblomslogga

20 procent för dig som är medlem i Stockviks SF.

_________________________________

Webbredaktör:

Postadress:
Stockviks SF - Skidor
Eva Forslund, Sidsjövägen 30
85242 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0702132304
E-post: stockvikaren@gmail.c...

Se all info