Hoppa till sidans innehåll

Tävling


I menyn till vänster hittar du info om Tävlingskalendern, Öknerundan samt de mindre tävlingar i skidor (Zontävlingar och Klubbmästerskap) och terränglöpning (Västraterrängen och Terrängserien) som hålls i Stöde med omnejd.

I menyn till vänster hittar du info om Tävlingskalendern, Öknerundan samt de mindre tävlingar i skidor (Zontävlingar och Klubbmästerskap) och terränglöpning (Västra Terrängen och Terrängserien) som hålls i Stöde med omnejd. 
Anmälan till Öknerundan görs via Tävlingskalendern. 
Anmälan till Zontävlingar, Klubbmästerskap, Västra Terrängen och Terrängserien görs inte genom Tävlingkalendern, utan till dessa tävlingar görs anmälan i direkt anslutning till tävlingen, vanligen en halvtimme innan första start (se kalendern för detaljer och tider).

Anmälan till Öknerundan görs via Tävlingskalendern.

Anmälan till Zontävlingar, Klubbmästerskap, Västraterrängen och Terrängserien görs inte genom Tävlingkalendern, utan till dessa tävlingar görs anmälan antingen i direkt anslutning till tävlingen, vanligen en halvtimme innan första start, eller nån vecka innan via ledarna (se kalendern för detaljer och tider eller prata med en ledare).

 

Klubbarna i Ljungandalen som samarbetar med träningar och evenemang, bla. Zontävlingar och Västraterrängen. Från väst till öst:

Ånge |  Erikslund |  Ljungaverk JAIK |  Fränsta |  Torpshammar | Stöde

Uppdaterad: 27 JAN 2012 14:56 Skribent: Harald Pettersen

Postadress:
Stöde IF - Skidor
Stöde IF, Edsta 223
86013 Stöde

Kontakt:
Tel: 069110500
E-post: This is a mailto link

Se all info