Hoppa till sidans innehåll

Ride and Roast

15 MAJ 2020 17:29
Är du sugen på att finslipa din programridning? Vill du under tävlingslika förhållanden prova på ett nytänkande helhetskoncept för att boosta dig och din häst till att nå nya nivåer på tävlingsbanorna när tävlandet drar igång igen?
  • Skapad: 15 MAJ 2020 17:29

Är du sugen på att finslipa din programridning? Vill du under tävlingslika förhållanden prova på ett nytänkande helhetskoncept för att boosta dig och din häst till att nå nya nivåer på tävlingsbanorna när tävlandet drar igång igen?

Den 6/6 med första start kl 14.30 kommer Karin Wannerud utbildad C-tränare som tidigare tävlat upp till Intemediere Kür till Stora Uringe. 8st ekipage kommer få möjligheten att boka in 30 minuters träning med fokus på tävlingsridning. Först får man rida igenom sitt önskade program, vilket även kommer att filmas, därefter får man feedback muntligt, samt protokoll, och möjligheten att använda resten av tiden till att på hästryggen få coaching och finslipa de momenten som behöver jobbas mer på för att knuffa upp ens procent yttligare.
När alla ekipagen har ridit kommer vi samlas och kunna kolla igenom videon och få vidare feedback ifrån Karin kring vad som var bra och vad som kan vidare utvecklas med ens ritt. Helt enkelt både positiv feedback och bli lite roastade ;)
Så givande att både få feedbacken direkt och kunna se sin egen ritt tillsammans med tränaren direkt efteråt!
Till alla startande ekipage bjuds det även på enklare grill-middag på kvällen, mums! Vill du får du gärna ta med dig filmen på din ritt hem.

Vill du se alla fina ritter och delta som läktarryttare är det givetvis välkommet (se bara till att följa alla FHM's rekomendationer gällande avstånd osv). Du kan även följa med på middagen på kvällen till en kostnad av 50 kr.
Grillen kommer vara igång ifrån 17.00, så då är det frittfram för läktarryttare och de ekipage som startar tidigt att ta för sig!


Under dagen kommer även StockholmHTC att finnas på plats med försäljning av diverse häst och ryttare-prylar samt en del av våra supersnygga klubbkläder. Woho!

Pris för en start: 400 kr Betalas in till klubbens PG 123 38 39-8

Anmälan görs här: https://forms.gle/pAGEAUqfih1qgxEL8
Det finns endast plats för 8 ekipage och det är först till kvarn som gäller så skynda på att säkra dig en plats! Det är alltid lönt att anmäla sig även om det är fullt, man vet aldrig om det blir plats för några ifrån reservlistan.
Ni kan kontrollera er anmälan samt se vilka andra ekipage som är anmälda genom att klicka på denna länk: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1b2tVInPutufNt4BYS70f_l07enWm4lSdFksomNo1YCM/edit?usp=sharing

Hoppas vi ses där och att ni är redo på att bli lite roastade och ta med er den erfarenheten för att bli ännu bättre på banorna i höst!

Skribent: Malin Högman
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Välkommen till

Stora Uringe Ryttarförening!  

SURF

 

Vår förening har funnits i snart 15 år och är verksam på Stall Stora Uringe i Grödinge. SURF är en liten klubb med 49st medlemmar, 2019, som många är uppstallade och verksamma på Stall StoraUringe.  

Anläggningen drivs av Tina Hedström.    

 

Klubben annordnar varje år lokala dressyrtävlingar.  

 

Välkomna

SURF

Postadress:
Stora Uringe RF - Ridsport
Malin Högman, Skördevägen 27
14170 Segeltorp

Besöksadress:
Stora Uringe Gård
14791 Grödinge

Kontakt:
Tel: 0704387259
E-post: This is a mailto link