Hoppa till sidans innehåll

Rapport från årsmötet 2022

08 FEB 2022 15:36
Nu har vi haft årsmöte i SURF med ett gäng deltagare i Ryttarhytten och några som deltog digitalt.
Årsmötet valde bland annat en ny styrelse och diskuterade vad vi ska hitta på under 2022.
  • Skapad: 08 FEB 2022 15:36

Till styrelsen omvaldes Malin Högman, Ellen Ljungkrantz och Jenny Mellåker. Som nya ledamöter i styrelsen valdes Kristina Sigemo, Kristina Ljung, Lisa Wernstedt och Lena Kalén. Under ett konstituerande möte efter årsmötet valde styrelsen att utse Ellen till ny ordförande i klubben. En utförligare presentation av alla i styrelsen kommer att publiceras på hemsidan inom kort.

Klubben har haft ganska stora utgifter under 2021 då vi investerade i nytt hindermaterial i form av bommar, sockerbitar och en ny vattenmatta. Vi har också köpt in hovslagarutrustning och som alltid är avgifterna till SvRF (distriktet och riks) ganska tunga poster.

På inkomstsidan, utöver medlemsavgifterna, finns vår årliga dressyrtävling och kiosken i Ryttarhytten.

Pandemin till trots har en del gemensamma träningar, tävling, julritt och våra städdagar kunnat genomföras. Dessutom har ungdomssektionen utvecklats och har nu en egen riktig styrelse.

När det gäller aktiviteter under 2022 finns det förslag om en ny omgång av Ride & Roast. (Du kan läsa mer om Ride & Roast här i inbjudan till förra omgången.) Annat som finns på förslag är att hålla utbildningar i till exempel säkerhet kring häst och i att vara tävlingsfunktionär. På önskelistan står också att arrangera någon form av hopptävling. Årsmötet diskuterade också hur vi kan gynna våra tävlingsryttare. Gemensamma träningar och gratis brodyr av klubblogga togs upp som förslag.

Har du förslag på en klubbaktivitet eller något som klubben kan köpa in? Kontakta styrelsen!

Spikat när det gäller aktiviteter så här långt är att årets dressyrtävlingar hålls den 3 och 4 september med klasser för både ponny och häst. Därmed kan man också boka in städdag helgen före.

Några saker att notera för alla medlemmar:

  • Varje medlem har obligatoriska funktionärstimmar på städ- och/eller tävlingsdagar. 4 timmar på våren och 4 timmar på hösten.
  • Medlemsavgiften är 350 kr för seniorer och 200 kr för juniorer (upp till 26 år). Familjemedlemskap finns inte längre. Avgiften sätts in på Pg 123 38 39-8. Ange namn och födelseår.
  • Medlemskap är obligatoriskt för alla som har häst uppstallad på Uringe.

När protokollet från årsmötet är justerat och klart kommer det att läggas upp här.

Skribent: Lisa Wernstedt
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Välkommen till

Stora Uringe Ryttarförening!  

SURF

 

Vår förening har funnits i snart 15 år och är verksam på Stall Stora Uringe i Grödinge. SURF är en liten klubb med 49st medlemmar, 2019, som många är uppstallade och verksamma på Stall StoraUringe.  

Anläggningen drivs av Tina Hedström.    

 

Klubben annordnar varje år lokala dressyrtävlingar.  

 

Välkomna

SURF

Postadress:
Stora Uringe RF - Ridsport
Malin Högman, Skördevägen 27
14170 Segeltorp

Besöksadress:
Stora Uringe Gård
14791 Grödinge

Kontakt:
Tel: 0704387259
E-post: This is a mailto link