Hoppa till sidans innehåll

Informationsmöte och förkortat årsmöte gällande 2019 års verksamhet

01 JUN 2020 22:18
  • Skapad: 01 JUN 2020 22:18

Till alla SWTK-medlemmar,
 
Denna underliga tid som i stor omfattning påverkat våra liv och vår verksamhet fortsätter och vi som styrelse får agera utifrån de direktiv och regleringar som föreskrivs av myndigheter och regering.
 
Det är trots detta glädjande att vi har kunnat bedriva en fortsatt väl fungerande verksamhet under den här perioden och nu på terminens sluttamp har även vädret varit med oss, vilket gjort att vi till stor del kunnat fortsätta terminen ute. Låt oss hoppas att det håller i sig de sista veckorna också.
 
Som ni alla vet, tvingades vi att skjuta upp det planerade årsmötet i mars och har ännu inte kunnat presentera något nytt datum för ett ordinarie årsmöte. Eftersom det är väldigt många frågor och funderingar inför höstterminen och verksamhetens uppstart i den nya anläggningen vill vi, trots rådande omständigheter bjuda in till ett informations- och förkortat årsmöte som kommer att hållas ute vid utebanorna den 15 juni kl 19.00.
 
Tanken med ett förkortat årsmöte är att vi kommer att hantera ett ordinarie årsmötes inledande 8 punkter enligt våra stadgar, vilket i praktiken innebär att vi avslutar 2019 års verksamhet, men inte vid detta tillfälle beslutar om 2020 års verksamhet. Vi hoppas att vi kan bjuda in till ett extra årsmöte för att besluta om 2020 års verksamhet och styrelse-sammansättning i samband med höstterminens start. Redovisningar och underlag som beskriver 2019 års verksamhet finns på hemsidan senast den 8:e juni och kan med fördel studeras innan mötet.
 
Förutom ett ordinarie årsmötes inledande 8 punkter, kommer även Sophie Jacobsson och Jacob de Geer att delta för att informera och besvara era frågor om verksamheten framöver.
 
Då fortsatt 50 personers begränsning finns för allmänna sammankomster, önskar vi att ni meddelar om ni avser att delta och om det är som familj, i så fall hur många som kommer. Området utanför utebanorna är stort och vi avser att använda ljudanläggning, så det ska fungera med att hålla rekommenderat avstånd vid detta tillfälle, men vi kan tvingas att begränsa antalet om det riskerar att överstiga tillåtet antal deltagare.
Anmälan görs snarast möjligt till This is a mailto link
 
Välkomna den 15 juni kl 19 till gräsplanen utanför våra utebanor.
 
Med vänlig hälsning
Styrelsen i SWTK
Skribent: Emil Rosell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stora Wäsby TK - Tennis
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Besöksadress:
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0767774357
E-post: This is a mailto link

Se all info