Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen har ordet...

13 SEP 2019 10:58
  • Skapad: 13 SEP 2019 10:58

Hej alla tennisvänner i Stora Wäsby TK,

 

Efter en härlig och skön tennissommar är det nu åter dags för ny termin i vår tennisskola och vårt gruppspel. Alla ni som varit förbi hallen har redan kunnat se det påbörjade markarbetet för den nya hallbyggnaden. Ni har även sett att en del av parkeringen är avstängd och att den tillgängliga ytan för parkering är mindre än tidigare. Tyvärr kommer det att bli än mer begränsad yta, då det kommer att ställas upp ett antal byggbodar för att lagra byggmaterial. Vi ber er därför om förståelse för detta och att ni visar varandra hänsyn vid de tillfällen det är många bilar utanför hallen.

 

Det känns tråkigt att börja hösten med att prata om parkering, men vi har en ständig dialog med Friskis & Svettis om bilparkering runt och vid våra utebanor. Vi hoppas naturligtvis att ni vill fortsätta nyttja våra fina utebanor, så länge som vädret tillåter, då vi nu har fått ordning på vårt elljus på banorna. Det förlänger utesäsongen ett tag till inpå hösten. Men parkera era bilar uppe på betalparkeringen ovanför Friskis & Svettis. En sista förmaning gällande utebanorna är att kom ihåg att banorna ska sopas innan ni lämnar dem och kasta eventuellt skräp i en papperskorg.

 

Styrelsen hade i veckan sitt första möte för terminen och följande frågor diskuterades:

 

Ekonomi,

Ekonomin är fortsatt god och många av er har fått era fakturor för höstens olika aktiviteter. Vi ber att respektera förfallodatum och betala fakturorna utan dröjsmål. Det är en omfattande arbetsinsats för vår ekonomiansvarige och Emil att ”jaga” utestående fakturor.

 

Tennisskolan

Tennisskolan har fått en fantastisk start med 70 nya elever, Ivo som tränare på heltid och ett stort intresse från många att komma och testa. Emil har arbetat väldigt hårt och engagerat för att finna lämpliga gruppsammansättningar och i största möjliga mån försökt uppfylla alla önskemål om tider för träning.

 

Nya Hallen 

Det viktigaste är att bygget är igång och att vi varje gång vi är i hallen kan följa byggets framfart.

 

Övrigt

I helgen har vi ute-KM, så även ni som inte har anmält er, passa på att ta en promenad förbi utebanorna och heja på era vänner och medspelare.

 

Med vänlig hälsning
Styrelsen

Skribent: Emil Rosell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stora Wäsby TK - Tennis
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Besöksadress:
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0767774357
E-post: This is a mailto link

Se all info