Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen har ordet...

10 MAJ 2018 14:42
Här hittar ni lite aktuell information som även mailades ut till våra medlemmar.
  • Skapad: 10 MAJ 2018 14:42

Här kommer viktig info till våra medlemmar. Läs ordentligt så att ni inte missar något som berör er.
Utebanorna
Vi kan nu meddela att utebanorna är öppnade för spel så det är bara att gå in på matchi.se och boka på!
Vi kan denna sommar återigen erbjuda vårt klippkort som gör att ni får boka gratis tider på våra banor hela sommaren (max en bokning i taget) för 1000kr. Detta köper ni på matchi.se.
Är ni intresserade av en kontraktstid under sommaren (t.o.m. 30/9) så kostar detta också 1000kr och intresse för detta skickas till This is a mailto link
Sommarläger
För de juniorer och vuxna som är intresserade av läger så har vi tidigare skickat ut info om läger i 18-20/6. Har ni inte fått det mailet så svara på detta så kan vi skicka på nytt. Det finns ett fåtal platser kvar.
Vi planerar även att resa bort till annan ort (t.ex. Mora) och ha läger med de tennisjuniorer som har spelat lite längre hos oss. Detta är tänkt att äga rum mellan den 13-16 augusti. Är detta något som intresserar ert barn så maila This is a mailto link innan 31/5 så kan planering av detta påbörjas om intresse finns.
Gruppspelet
Det ordinarie gruppspelet tar paus under sommaren och sista speldagen är den 20/5. 
MEN! De som är intresserade att fortsätta utmana sina klubbkompisar så kommer vi att starta ett stegspel under sommarsäsongen. Ni kommer alltså utmana motståndare som ligger över er på en ranking och sedan flyttas man beroende på resultat. Detta är tänkt att starta den 21:a maj. Intresse anmäls på This is a mailto link
Klubbens ekonomi
Vi vill återigen uppmana våra medlemmar att uppmärksamma de obetalda fakturor som respektive medlem möjligen har. Antalet obetalda fakturor skapar förutom osäkerheten om huruvida vi får in pengarna även extra administration som vi inte är rustade för. Vi behöver därför allas hjälp med detta.
 
Om ni anar att ni saknar en faktura, kontakta då Emil på This is a mailto link
Ut på grusbanorna i det fina vädret nu!
Hälsningar,
Styrelsen
Skribent: Emil Rosell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stora Wäsby TK - Tennis
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Besöksadress:
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0767774357
E-post: This is a mailto link

Se all info