Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen har ordet...

06 JUN 2018 10:32
  • Skapad: 06 JUN 2018 10:32

Klubbens ekonomi:

Klubbens ekonomi är fortsatt god och vi följer den plan och budget som gäller för verksamhetsåret. Fortsatt har vi ett relativt stort antal icke betalda fakturor för aktiviteter som ni medlemmar har tagit del av under våren. Det är av största vikt att ni betalar, då verksamheten till mycket stor del finansieras av avgifterna för tennisskola, medlemsavgifter eller deltagande i tävlingsverksamhet.

 

Vi hade en lång diskussion under vårt styrelsemöte den 4/6 och konstaterade att, dels fungerar systemet med faktura via e-mail inte så effektivt som vi önskat och förväntat oss samt att vi eventuellt blir tvingade att bli lite "tuffare" framöver gällande fortsatt deltagande i klubbens verksamhet till dess att medlemmens skuld är reglerad. Vi vill helst inte bli "tuffare", men i någon mån så tvingas vi sannolikt till det om inte betalningsdisciplinen blir bättre. Klubben är ju till för sina medlemmar och utan er finns ingen klubb, men samtidigt måste den verksamhet som vi bedriver finansieras såväl lång- som kortsiktigt.

Tennisskolan:

Tennisskolan har fungerat väldigt bra under våren under Pers
ledning i Emils frånvaro (Föräldraledighet). Per kommer att fullfölja terminen och sedan är Emil åter för att driva och utveckla verksamheten från och med höstterminens start.

 

Vi kommer att be er som deltar i tennisskolans verksamhet att senast under juli bekräfta fortsatt deltagande, då Emil dels behöver tid för planering av grupper, men även för att i tid hinna kontakta intresserade ungdomar som vi har i kö för en plats i vår tennisskola. Det finns ett stort intresse för att spela tennis och delta i vår verksamhet och det är mycket glädjande.

 

Vi kommer att ha ett sommarläger innan midsommar och det är kul att det är ett stort intresse för deltagande. Det kommer att vara 22 barn under dagtid och 14 vuxna som deltar i kvällsträning. Per och vår extratränare (som många av er säkert träffar på helger) kommer att hålla i lägret.

 

Tyvärr har det inte varit något större intresse för ett läger i augusti på annan ort, så de planerna lägger vi på hyllan för nu, men återkommer eventuellt med ett ytterligare dagläger på hemmaplan. Per och Emil återkommer om det, så kolla mail och hemsida för vidare information.

Övrigt:

Vi fortsätter vår diskussion med såväl kommun som Stora Wäsby Gård gällande utbyggnad av en ny hall. Arbetet fortskrider enligt plan med att vi får in kostnadsuppskattningar för byggnation och markarbeten.

 

Glädjande är att ni som spelat på utebanorna ger dem ett högt betyg. Mikael Floberg och ett antal medlemmar (ingen nämnd och ingen glömd) har gjort ett jättejobb med att iordningställa dem i år. Stort tack för det. Det varma och torra vädret innebär dock en påfrestning på banorna och vi kommer att se över bevattningssystemet.

 

Vi uppmanar även alla som nyttjar banorna att komma ihåg att det är obligatoriskt att under sin timme (sista fem minutrarna) sopa bana och linjer, så att banorna är i perfekt skick innan nästa spelare kommer. Vi vill även uppmana alla som spelar att använda tennisskor på utebanorna, då grova sulor sliter hårt på underlaget.

 

Styrelsen vill önska alla en skön och härlig tennissommar, där såväl hall som utebanor står till ert förfogande, så in på Matchi och boka.

Skribent: Emil Rosell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stora Wäsby TK - Tennis
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Besöksadress:
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0767774357
E-post: This is a mailto link

Se all info