Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen har ordet...

20 AUG 2018 13:00
  • Skapad: 20 AUG 2018 13:00

Kära tennisvänner och medlemmar i Stora Wäsby TK.

 

Efter denna fantastiska sommar på många sätt, som har gett många möjligheter att spela tennis på våra utmärkta utebanor, har det nu blivit dags för att ta tag i det nya tennisåret 18/19. Styrelsen hade sitt första möte efter sommaren i veckan som var och därmed har ett ny spännande tennishöst startat.

 

Klubbens ekonomi:

Klubbens ekonomi är fortsatt god och vi följer den plan och budget som gäller för verksamhetsåret. I och med att vi skickade ut fakturorna för höstens verksamhet redan i Juli, så känns det  tryggt inför hösten. Om det inte dyker upp några oväntade kostnader under hösten, så kommer vi att nå vår ekonomiska plan för 2018.

 

Ni som kommer att delta i aktiviteter i höst och ännu inte fått faktura, kom ihåg att kolla er inkorg i mailen eller kontakta klubben på This is a mailto link.


Tennisskolan:

Tennisskolan börjar under veckan som kommer och glädjande nog, har vi även denna höst ett stort intresse för vår verksamhet. Tennisskolan kommer i höst att ha ca 40 knattar, 80 ungdomar och ett 50-tal vuxna (alla grupper är ännu inte satta) och det är i praktiken det vi har förmåga att hantera med nuvarande förutsättningar i hallen.

 

Vår tennisbuss kommer att gå även i höst, så om ni har funderingar om hur det fungerar, ta kontakt med vår tränare Emil.

 

Känner ni någon som vill börja spela och testa på, så kontakta vår tränare Emil, så får vi se om det går att lösa. Det finns några ströplatser kvar i vissa grupper. Dock är Knattegrupperna fulla. Jättekul att det finns ett så stort intresse hos våra yngsta tennishjältar.

 

Övrigt:

Vi fortsätter vår diskussion med såväl kommun som Stora Wäsby Gård gällande utbyggnad av en ny hall. Arbetet fortskrider enligt plan med att vi får in kostnadsuppskattningar för byggnation och markarbeten.

 

Som ni förhoppningsvis har sett redan, kommer vi att genomföra ett ute-KM under helgerna 1-2 och 8-9 September. Vi kommer att ha flera olika klasser för att ge så många som möjligt chansen att vara med och spela på sina villkor och på sin nivå. Så passa på att spela på våra utebanor så länge vädret och ljuset tillåter, så kommer ni "taggade" till KM.

 

Vi har även gjort en förändring i den dagliga ledningen av klubben, där vi gett Emil ett större ansvar som klubbchef och huvudtränare. Emil kommer i den rollen att ta ett större ansvar för klubbens utveckling och stödja styrelsen i det arbetet med att utveckla klubben enligt vår ambition med en ny hall.

 

Styrelsen vill önska alla välkomna tillbaka till en spännande tennishöst.

Skribent: Emil Rosell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stora Wäsby TK - Tennis
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Besöksadress:
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0767774357
E-post: This is a mailto link

Se all info