Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen har ordet...

08 OKT 2018 12:38
  • Skapad: 08 OKT 2018 12:38

Kära tennisvänner och medlemmar i Stora Wäsby TK.

 

Hösten närmar sig  med stormsteg och vi har full fart i vår verksamhet, vilket är fantastiskt roligt. Styrelsen har haft ännu ett möte där vi diskuterat vår verksamhet. Lite noteringar från mötet.

 

Klubbens ekonomi:

Klubbens ekonomi är fortsatt god och vi följer den plan och budget som gäller för verksamhetsåret. Som vi tidigare skrivit, så ser vi att vi har haft god effekt av att skicka ut fakturorna tidigt. Det har gjort att vi redan fått in det mesta av de intäkter som ska erhållas under 2018 och det skapar en större trygghet att veta att vi har en bra ekonomi och likviditet.

 

Ni som kommer att delta i aktiviteter i höst och ännu inte fått faktura, kom ihåg att kolla er inkorg i mailen eller kontakta klubben på This is a mailto link.


Tennisskolan:

Tennisskolan flyter på mycket bra. Det kommer några nya som vill testa på och som vi informerade om i förra veckan, så finns det några platser kvar. Läs mer i det info-mail som skickades ut under v.40.

 

Våra ungdomar,  tjejer och killar i 11-13 års åldern deltar i Rookie-serien och har haft en match mot Sollentuna som slutade 3-3 och har ännu tre matcher. Kul för våra ungdomar att få matcha lite och känna på hur det är att spela match.

 

Övrigt:

Vi fortsätter vår diskussion med såväl kommun som Stora Wäsby Gård gällande utbyggnad av en ny hall. Arbetet fortskrider med oförändrad energi och engagemang.

 

Utebanorna är stängda för säsongen. Vi har haft väldigt fina banor och vi hoppas att ni har passat på att testa på spel på grus. Det är verkligen roligt att vi kan ge er medlemmar möjligheten att spela på riktigt fina grusbanor.

 

Sedan sist har vi genomfört ett Ute-KM och det ska vi se till att det blir en årlig och återkommande tävling och händelse. Vi ska försöka att göra våra KM till lite mera av "event" för er medlemmar, så att vi kan öka intresset ytterligare för att delta.

 

Slutligen vill vi komma med en uppmaning till er alla som nyttjar vår tjänst att köpa bollar i hallen. Det är en service som vi har förstått är väldigt uppskattad av många, men där vi tyvärr på sistone kan konstatera att det tas bollrör utan att betala. Om detta fortsätter, så kan vi inte fortsätta med denna service utan vi hoppas verkligen att ni som nyttjar detta också kommer ihåg att erlägga betalning via Swish.

 

Styrelsen vill önska alla välkomna en fortsatt spännande tennishöst.

Skribent: Emil Rosell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stora Wäsby TK - Tennis
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Besöksadress:
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0767774357
E-post: This is a mailto link

Se all info