Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen har ordet...

12 NOV 2018 21:02
  • Skapad: 12 NOV 2018 21:02

Vi har nu kommit en bit in på terminen och vi har haft höstlov i vår tennisskola och alla är taggade för resten av terminen. Det händer fortsatt mycket i vår verksamhet och mycket är på gång. Vi har flera idéer på gång, men är tacksamma för förslag på hur ni medlemmar vill att verksamheten ska utvecklas.

 

Ekonomi

Ekonomin är god och vi har bra kontroll på våra kostnader och intäkter. Vi har en låg andel utestående fordringar den här hösten, så vi ser nyttan av att fakturera för terminens aktiviteter i god tid.

 

Tennisskolan

Efter höstlov är det full fart igen och det är kul att se att alla trivs och utvecklas i vår tennisskola. Det är inte minst glädjande att vi får allt fler vuxna tjejer i träning.

 

Även om vi önskar att alla fortsätter, så kan det ju finnas skäl till att man vill hoppa av tennisskolan. Då är det avanmälan senast 15/12  inför vårterminen.

 

Övrigt

Vi håller med Tessans och Johns hjälp att ta fram sponsringspaket för att öka attraktionskraften att sponsra klubben och få upp lite fler skyltar i hallen. Mer information om detta kommer framöver, men är ni intresserade av att sponsra klubbens verksamhet, så tag redan nu kontakt med oss via This is a mailto link

 

Vi kommer också att ta fram nya tröjor, t-shirts med klubbens logga tryckt på bröstet, för att öka samhörigheten i klubben. Tröjor att prova samt listor för att beställa kommer att finnas i hallen. Tröjor i barnstorlek kommer att kosta 100 SEK och tröjor för vuxna 150 SEK.

 

Tessan, Lina och Emil kommer även att arrangera ett "dam-event" den 30/11 och aktiviteten börjar kl 18 och slutar mycket senare... Mer information kommer, men syftet är att umgås genom tennisspel och att avsluta med något att äta och dricka. Damer, skriv ner 30/11 i almanackan!!

 

Vänliga hälsningar,

Styrelsen

Skribent: Emil Rosell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stora Wäsby TK - Tennis
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Besöksadress:
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0767774357
E-post: This is a mailto link

Se all info