Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen har ordet...

21 JAN 2019 15:48
  • Skapad: 21 JAN 2019 15:48

Hej alla,

Terminen och det nya tennisåret är åter igång och vi har haft en riktig ”rivstart” med ett väldigt spännande KM, med stort deltagande, väldigt många bra matcher och kul stämning i hallen.

Styrelsen har också haft sitt första möte för året och det var naturligtvis mycket fokus på KM samt den nya terminen för tennisskolan som genomfört sin första vecka. Självklart blir det också mycket diskussion kring hallutbyggnaden och det pågående arbetet tillsammans med Stora Wäsby Gård.

Ekonomi

Vi återkommer i detalj till ekonomin i samband med årsmötet som kommer, enligt stadgarna att gå av stapeln i mars, men vi kan redan nu meddela att 2018 gick enligt våra planer. Ekonomin är god och vi har väldigt högt nyttjande av våra banor, vilket gör att vi får bra täckning för våra kostnader.

Tennisskolan

Efter jullov är det full fart igen och det är kul att se så många fortsätter att spela och träna tennis i vår tennisskola. Vår stora utmaning är att möta den efterfrågan som finns och inte minst att försöka tillmötesgå de ungdomar som vill spela mer tennis. Tyvärr får vi göra många besvikna, men Emil försöker pussla så gott han kan i och mellan grupperna. 

Övrigt

Några ord till om KM, då vi i styrelsen tycker att det är jättekul att vi i år fick till ett mycket större engagemang kring KM och många fler matcher än vad vi haft de senaste åren. Totalt spelades 84 matcher och programmet gick ihop under veckan samt att vi fick till en härlig finaldag på söndagen. I år hade vi 10 klasser mot endast 5 förra året. Nu ska vi se till att behålla engagemanget under våren och sommaren, så att vi även kan ha ett lika framgångsrikt ute-KM efter sommar och semester.

 

Kom ihåg att titta och provat tröjorna som finns i hallen. Tröjor i barnstorlek kommer att kosta 100 SEK och tröjor för vuxna 150 SEK. Skriv upp er på beställningslistan som hänger på väggen.

Gruppspelet börjar åter på nytt och glädjande nog, så kommer vi med största sannolikhet att från och med nästa omgång ha en eller kanske två damgrupper i gruppspelet. Fantastiskt roligt och väldigt bra jobbat av Emil, Tessan och andra som jobbat hårt för att få upp intresset för att tävla bland våra duktiga tjejer och damer.

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen

Skribent: Emil Rosell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stora Wäsby TK - Tennis
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Besöksadress:
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0767774357
E-post: This is a mailto link

Se all info