Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen har ordet...

16 APR 2019 13:27
  • Skapad: 16 APR 2019 13:27

Hej alla tennisvänner,

 

Våren är långsamt på väg och vi har kommit en bra bit in i tennisåret. Vi hade årets årsmöte i slutet av mars. Mötet förlöpte i god ordning och styrelsen är oföränd.ad i sin sammansättning. Tyvärr var det lite få deltagande medlemmar, vilket är beklagligt när det finns så många spännande utmaningar för klubben och dess medlemmar. Tänk på att det är bra tillfälle att få sin medlemsröst hörd.

 

Något ytterligare som förutom fågelsång utanför hallen påminner om att våren är på väg är att vi har påbörjat arbetet med att färdigställa utebanorna inför årets säsong. Vi har fortsatt renoverat stängslet, så nu är det nytt stängsel runt hela banområdet. Belysningen kommer att justeras och renoveras, så att vi kan förlänga säsongen i höst och i lördags  träffades ett tjugotal spelsugna tennisvänner och rensade ogräs, lyfte in sand och såg till att förbereda för att underlaget ska kunna vältas under Påskhelgen. Det hårda arbetet belönades med trevligt umgänge och grillad korv. 

 

Styrelsen hade i veckan sitt första möte efter årsmötet och styrelsens roller är de samma som tidigare. Frågor som diskuterades:

 

Ekonomi,

Ekonomin är god och det enträgna arbetet med att påminna om förfallna fakturor leder till att vi har mycket färre utestående fakturor. 

 

Tennisskolan

Tennisskolan fungerar fortsatt mycket väl och denna vecka har såväl spelare som tränare Påsklov. Alla ni som är hemma och spelsugna, passa på att boka tider denna vecka. 

 

Nya Hallen

Bygglovsansökan är inskickat till kommunen och nödvändiga kompletteringar av utredningar och analyser är genomförda, så nu väntar vi med spänning på Kommunens besked.  Samtidigt fortsätter diskussionen med vår partner i detta, Stora Wäsby gård om såväl vision för verksamheten som upplägg för drift och finansiering. Vår ambition är att dessa frågor är besvarade innan vi erhåller bygglovet. 

 

Övrigt

Söndagen den 28/4 är det städdag på Stora Wäsby Gård och i vårt avtal med klubben ingår att vi ställer upp liksom övriga hyresgäster till gården. Det finns ett anslag om detta på anslagstavlan i hallen, så anmäl er gärna.

 

Med vänlig hälsning
Styrelsen

Skribent: Emil Rosell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stora Wäsby TK - Tennis
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Besöksadress:
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0767774357
E-post: This is a mailto link

Se all info