Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen har ordet...

17 JUN 2019 10:47
Nyheter om bland annat hallbygge
  • Skapad: 17 JUN 2019 10:47

Hej alla tennisvänner i Stora Wäsby TK,

 

En termin är till ända och tennis spelandet kan flyttas utomhus och avnjutas på våra fina utebanor vid Friskis & Svettis.

Vi har haft en härlig termin med många nya som spelar i vår tennisskola, såväl barn, ungdomar som vuxna och alla uttrycker att de trivs mycket bra i vår klubb och i vår verksamhet. 

Det har varit en intensiv termin med förutom allt tennisspelande även ett intensivt arbete att komma vidare med hallbygget. Därför är det extra glädjande att kunna meddela att Stora Wäsby Gård erhållit byggnadslov och har tecknat avtal med en byggherre för genomförandet av hallbygget enligt våra gemensamma planer. Efter semestern, i mitten av augusti så börjar arbetet med att schakta och i månadsskiftet aug/sept börjar själva byggnationen. Fantastiskt roligt och spännande. Det ska vara klart i september 2020, så när höstterminen börjar 2020, börjar den i en utbyggd hall, där även den befintliga kommer att fräschas upp till samma standard som den nybyggda delen.

En annan händelse att nämna är att en delegation av medlemmar besökte Marianne och Åke Johansson och utnämnde dem som hedersmedlemmar i Stora Wäsby TK såsom beslutades på årsmötet. Det känns väldigt bra att vi i klubben uppmärksammar det fantastiska arbete som Marianne och Åke har genomfört i klubben under så många år. Vi uttrycker vår tacksamhet för att de haft en så stor del i att klubben idag är vad den är och vad den står för. Tack Marianne och Åke!

 

Styrelsen hade i veckan sitt sista möte innan sommar och semester följande frågor diskuterades:

 

Ekonomi,

Ekonomin är fortsatt god och det enträgna arbetet med att påminna om förfallna fakturor leder till att vi har mycket färre utestående fakturor. Vi har som tidigare meddelats satsat på våra utebanor, med nytt stängsel och förbättrad bevattning och belysning. Detta klarar vi inom planerad budget.

 

Tennisskolan

Tennisskolan har fungerat mycket väl under vinter och vår och vi ser hur uppskattad verksamheten under Emils ledning är i och med att vi har väldigt få som slutar och återigen kö av spelare som vill börja spela eller spela mer i tennisskolan.

Under midsommarveckan kör vi som vanligt läger och det är som vanligt god uppslutning. Prognosen lovar gott, så låt oss hoppas att de blir några härliga dagar och kvällar på våra utebanor.

Vi ska även försöka få till lite fler tider för tennisskolan att nyttja redan till höstterminen 2019. Emil jobbar hårt med planering inför hösten.

 

Nya Hallen

Det viktigaste har vi belyst ovan.

 

Övrigt

Nyttja våra utebanor. Det är ett härligt sätt att avnjuta fina sommardagar och kvällar. Ni som aldrig testat att spela på grus, passa på.

Vi kommer att ha ute-KM i september, men mer information kommer vi mail.

Med detta vill vi önska alla spelare en härlig sommar och semester.

 

Med vänlig hälsning
Styrelsen

Skribent: Emil Rosell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stora Wäsby TK - Tennis
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Besöksadress:
Stora Wäsby Tennisklubb, Tennishallen Stora Wäsby
19437 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0767774357
E-post: This is a mailto link

Se all info