Hoppa till sidans innehåll

SPEL


Detta är ett enkelt sätt att bidra till ungdomsverksamheten inom Storådalens SK. Det bästa av allt: Du bidrar utan att det kostar dig något extra.

 

VAR MED OCH DELA UT 50 MILJONER TILL UNGDOMSIDROTTEN!

50 miljoner till idrotten!

Svenska Spel har avsatt 50 miljoner kronor som ska gå till landets idrottsföreningar och deras ungdomsverksamhet. Men det är du och alla andra som spelar som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

 

Spelkortet allt som behövs

Det kostar ingenting extra. Alla som har ett Spelkort eller spelkonto och spelar på hos Svenska Spel kan vara med och aktivt påverka hur pengarna ska fördelas! Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna.

Anslut favoritföreningar

Du väljer upp till tre klubbar som du vill stödja genom att ansluta ditt Spelkort till
tjänsten. Det gör du enkelt direkt här på webben eller i mobilen påsvenskaspel.se/ungdomsidrotten, i butik, eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11.

 

Kostar inget att vara med

Det kostar inget extra att vara med. Du spelar som vanligt och varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som tilldelas din favoritförening. Och om du vill byta förening går det bra när som helst, men poängen du redan delat ut stannar hos de föreningar som du valt.

 

Spelkortet är gratis

Har du inget Spelkort? Inga problem! Du blir enkelt kund hos Svenska Spel här. Du kan börja spela direkt och Spelkortet kommer inom några dagar som ett brev på posten.

 

Spela hos Svenska Spel

Den här tjänsten gäller alla Svenska Spels spel som du registrerar med ditt Spelkort (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Så varje gång du spelar något av ovanstående spel och använder ditt Spelkort ger du poäng till din favoritförening.

 

Poäng förvandlas till pengar

En gång om året räknas den stora potten av poäng ihop. Ju fler poäng din förening har fått av dig och andra spelare, desto mer pengar ger det föreningen. Hur mycket din favoritförening får beror på hur stor del av poängpotten föreningen fått under året som gått.

 

50 miljoner delas ut!

Den 25 oktober delas hela 50 miljoner kronor ut från Svenska Spel till alla föreningar som är anslutna till denna tjänst. Anslut dig redan i dag!

Anslut dig till redan i dag

Uppdaterad: 18 DEC 2017 22:34 Skribent: Arne Evertsson
E-post: This is a mailto link

SSK-Facebook


________________________

ErikssonReklam

 

Tempo

 

Ullmax

storaror-logo

Hemglass-logo

 

 

Hemkop-lbg_logo

mejk-logo

kopparberg-logo

Meritor-logo

Postadress:
Storådalens SK
Arne Evertsson, Kvarnvägen 27
71176 Storå

Kontakt:
Tel: 058140477
E-post: evertsson.arne@gmail...