Hoppa till sidans innehåll

Presentation: Nelly


Hej!

Jag heter Nelly och är en glad rolig tjej som är född år 2006.  Jag är en ansvarstagande för min ålder. Nu går jag i mellanstadiet i klass fem. Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord skulle det nog bli konstnärlig, envis och fokuserad.

År 2017 blir jag medlem i US och tycker det ska bli väldigt roligt eftersom jag tror att jag kommer utvecklas som person, men självklart ser jag fram emot att få hänga med massa glatt och härligt folk också. Jag har alltid gillat att umgås med nytt folk, ungdomar och barn så jag tyckte att det skulle bli något nytt och spännande att gå med i Ungdomssektionen. Därför var det självklart att jag svarade ja när jag blev tillfrågad om att vara med.

Jag är i stallet är på onsdagar men är ofta i stallet på helgerna också. Min favorithäst i stallet är Jinka och Jackie men även Herkules är en favorit. Utanför stallet så gillar att hänga med kompisar men jag gillar också att lyssna på musik. Dessutom funderar jag på att börja med friidrott eller konståkning.

Om ni behöver hjälp med något och ni ser att jag går i stallet då är det bara att fråga så hjälper jag er med det ni undrar om.

Hoppas vi ses i stallet!

 

Uppdaterad: 09 JAN 2017 10:31 Skribent: Sophie Lundberg
Epost: Adressen Gömd

This is a mailto link

US STORÅS RIDKLUBB

Töm bilen själv
Lämna inte värdesaker i bilen. Tyvärr har det förekommit inbrott i bilarna på vår parkering.
//Styrelsen och personalen

 

Återbud
Återbud kan lämnas via mail eller telefon. Igenridning bokas via mail.

//Ridskolan

 

Rökfri Anläggning

Storås Ridklubb är en rökfri anläggning och rökning får endast ske på anvisad plats. Fråga gärna om du är osäker på var du får röka.

//Styrelsen och personalen

 

 

Postadress:
Storås Ridklubb - Ridsport
Storås ridhusväg 25
42454 Angered

Kontakt:
Tel: 0313301271
E-post: This is a mailto link

Se all info