Hoppa till sidans innehåll

Presentation: Sude


Hej!

Jag heter Sude och är en glad och sprallig tjej på 13 år. Jag går i 7:an och går därför inte i någon linje än. Om jag skulle beskriva mig själv skulle jag beskriva mig som pratglad, hjälpsam och tålmodig.

I Ungdomssektions styrelse så har jag ännu inte en bestämd plats, då jag är ganska ny och därför sitter jag inte som något än. Men under denna tid som jag varit med så har jag haft jättekul och alla är jättetrevliga och ser framemot mer tid tillsammans.

Jag tackade ja till att gå med i US då jag är i stallet på onsdagar, lördagar och vissa söndagar. Detta gör jag för att jag tycker om att hjälpa folk och ha nytta till dem. Dessutom gillar jag anläggningen, hästarna och allt trevlig folk som man kan träffa på.

Utöver mitt arbete i US så rider jag på onsdagar i en rödgrupp och vi har ingen bestämd häst som vi rider hela tiden, utan vi byter var fjärde vecka. Men för det mesta så brukar jag få rida August eller Jackie. August är därmed min favoritponny. Men förutom ridningen spelar jag även i ett fotbollslag som jag tycker är kul.

Detta var allt för mig och jag hoppas att vi ses i stallet! Och ni kan alltid komma fram om ni undrar något eller om ni/du vill få hjälp. Det är därför jag är i stallet!

Vi ses i Stallet!

 

Uppdaterad: 05 FEB 2017 16:53 Skribent: Sophie Lundberg
Epost: Adressen Gömd

This is a mailto link

US STORÅS RIDKLUBB

Töm bilen själv
Lämna inte värdesaker i bilen. Tyvärr har det förekommit inbrott i bilarna på vår parkering.
//Styrelsen och personalen

 

Återbud
Återbud kan lämnas via mail eller telefon. Igenridning bokas via mail.

//Ridskolan

 

Rökfri Anläggning

Storås Ridklubb är en rökfri anläggning och rökning får endast ske på anvisad plats. Fråga gärna om du är osäker på var du får röka.

//Styrelsen och personalen

 

 

Postadress:
Storås Ridklubb - Ridsport
Storås ridhusväg 25
42454 Angered

Kontakt:
Tel: 0313301271
E-post: This is a mailto link

Se all info