Hoppa till sidans innehåll

Presentation: Tora


Hej!

Jag heter Tora och är en glad tjej på 17 år. Jag går andra året på gymnasiet och läser där ekonomiprogrammet. Jag skulle beskriva mig själv som ambitiös, målmedveten, driven och handlingskraftig.

I Ungdomssektionens styrelse så sitter jag som ordförande, vilket jag gjort nu i två år, men jag är även med på Storås styrelses möten och sitter då som Ungdomsrepresentant. Jag älskar att jobba med ungdomar och att leda andra så för mig var det självklart att gå med i US när jag fick chansen. Nu tre och ett halvt år senare är jag fortfarande lika glad för att jag tackade ja och jag älskar att umgås med alla i styrelsen!

Utöver mitt arbete i US så rider jag lektion på lördagarna i hoppspecialen och då rider jag hästen Karton. Dessutom tycker jag om att sjunga och spela musik. Träna försöker jag göra när jag får tid till det, men jag gillar mer att umgås med mina vänner. Hoppas att vi ses i stallet och passa på att fråga mig om du undrar över något gällande US!

Vi ses i stallet!

Uppdaterad: 18 APR 2017 10:17 Skribent: Sophie Lundberg
Epost: Adressen Gömd

This is a mailto link

US STORÅS RIDKLUBB

Töm bilen själv
Lämna inte värdesaker i bilen. Tyvärr har det förekommit inbrott i bilarna på vår parkering.
//Styrelsen och personalen

 

Återbud
Återbud kan lämnas via mail eller telefon. Igenridning bokas via mail.

//Ridskolan

 

Rökfri Anläggning

Storås Ridklubb är en rökfri anläggning och rökning får endast ske på anvisad plats. Fråga gärna om du är osäker på var du får röka.

//Styrelsen och personalen

 

 

Postadress:
Storås Ridklubb - Ridsport
Storås ridhusväg 25
42454 Angered

Kontakt:
Tel: 0313301271
E-post: This is a mailto link

Se all info