Hoppa till sidans innehåll

Omg 3 SIK-Härnösands VK


Klar förlust mot Härnösand

0-3 (12-25, 18-25, 11-25)

Nja, det gick inte idag heller. Inte så vi räknar med att våra tämligen unga tjejer ska vinna matcher i division 1, men vinna set hoppas vi fortfarande på.


Presentation_SIK-HVK

Härnösands VK till vänster, Storumans IK till höger.

Idag spelade hemmalaget lojt och en uppsjö av egna misstag gjorde inte dagen till en fest. Nerver kanske? Servarna, som brukar fungera bra, gjorde inte det. Det blev en bekväm seger för Härnösand. Visst kan vi se att det är på gång och att vi i Storuman kan hoppas på framtiden. En framtid som inte bör vara alltför långt borta. HVK servade mycket bra idag och tack vare få misstag blev det mycket övertygande setsiffror utan att egentligen behöva anstränga sig.

Endast i tredeje set hade SIK ledningen en stund, men tyvärr försvann den ganska snart. Vi gratulerar Härnösand som ser till att division 1 kommer att bli en spännande serie.

SIK-HVK_0-3

Roligt med Härnösand som gäster. Om det hänt tidigare måste det vara mycket länge sedan. Förresten, deras tränare Rune K. Corell kommer från Dikanäs och har själv spelat matcher i Storuman som aktiv, men då i Röbrohallen.

Bästa spelare
Storumans IK: Lina Wiklund
Härnösands VK: Katarina Åhl


Vi möter Härnösand igen borta den 17 december och i februari 2012, när det är dags för kval till ungdoms-SM (U21), är Härnösand här igen, då med en något annorlunda laguppställning.


Roligt idag var ni i publiken. Det var ovanligt "många" som kom till Bollhallen denna tidiga förmiddag och tittade på matchen som vanligtvis inte brukar vara på läktaren. Är det månne Elisabets café som lockar? Från Storumans Folkhögskolan kom elever och det är kul eftersom Folkhög är en av våra sponsorer.

Kul också med speaker och matchprogram.

 

Domare: Liz Alm och Patrik Bylund

Sekreterare: Iza Westman

Tid: 55 min

Publik: 30 personer

 

Foto: Sofie Wiklund (Tyvärr tog batterierna slut i kameran och fler bilder blev det inte.)

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:39 Skribent: Redaktionen

Postadress:
Storumans IK - Volleyboll
Kansliet, Vildmannahallen, Lokgränd
92331 Storuman

Kontakt:
Tel: +4695177888
Fax: +4695177838
E-post: kansli@storumansik.n...

Se all info