Hoppa till sidans innehåll

Måndag 12 december


Välspelade finaler och flera set mycket spännande

Team Sputnik kommer att möta 9B i matchen hela volleybollvärlden talar om: vilket lag som regerar i Storuman, eller snarare, vilken skola. Spännande finaler och mycket roligt att titta på.

Kul att klasslagen spelat så bra och kommit och kämpat varje måndag i 7 veckor. För arrangörerna Storumans IK har det varit roligt att se så många spela bra volleyboll. Det gjorde ni verkligen storstilat!


Final Luspengymnasiet

Team Sputnik - Pizzaslicers 2-0

Team Sputnik vann och kanske det var rättvist med tanke på att laget vunnit alla matcher i grundspelet och dessutom kom till spel idag med endast tre spelare, men det var mycket nära att Pizzaslicers vunnit det första setet och då hade slutresultatet kunnat bli annorlunda.

Sputnik_Slicers

Mycket spännande första set och ganska övertygande vinst i det andra setet för Sputnik. Tänk så mycket bättre lagen blivit sedan första omgången i oktober. Grattis Team Sputnik och alla andra i den idrottsgruppen som får pizzor. Men var fanns ni, alla skolkamrater som borde varit där och hejat på era lag?

 


Final Röbroskolan

Volleyboll 2012 - 9B 0-2

Jodå, Volleyboll 2012 hotade 9B och ledde inledningsvis båda seten, men icke sa Nicke, det blev lika fullt vinst i två raka set för 9B. Även här var det mycket, mycket nära att Volleyboll 2012 hade vunnit set och tvingat fram ett tredje avgörande. Synd, för det var många gånger riktigt välspelat. Det hade varit kul att se lagen komma till ett dramatiskt avgörande tredje set.

V2012-9B

Volleybollsektionens ordförande Nils-Gunnar Sundell delade ut presentkort på pizzor till lagkaptenerna i de båda vinnande lagen (Lina Wiklund och Evelina Båtsman). Den 22 december möts lagen i en prestigefinal: Högstadiet Röbroskolan - Luspengymnasiet. Vilken skola är bäst i Storuman?

 


Volleyboll 2012 beskriver sitt lag så här för match:

Vi, Volleyboll 2012 är ett starkt lag. Vi har nästan gått helt obesegrade genom gruppspelet och i måndags vann vi semifinalen med två raka set mot Jespers Änglar.

I laget är vi tre tjejer och två killar. Alla spelar lika mycket och vi har roligt och kämpar. Vi är, eller hela våran klass är, riktigt taggade på att vinna pizza på måndag. Så.. se upp för 2012!

pizza-400x336

 

 

 


 

Luspengymnasiet mot Röbroskolan

Den Stora Finalen

Torsdag 22 december, 10.00.

Team Sputnik - 9B

 


 

Finalerna spelas på huvudbanan

Bästa av 3 set

Varje set till 15 poäng

Måste skilja 2 poäng (15-13, 16-14, 17-15, osv)

Domare är någon utbildad domare (men reglerna är demsamma)

 

Påminner om några viktiga regler:

låna ingen spelare från annan klass/idrottsgrupp,

"små" övertramp är okej, men inte övertramp där du kan skada annan spelare eller att du skaffar dig stor fördel i den situationen,

litet övertramp vid serve godkännes,

2 time-out per set


Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:39 Skribent: Redaktionen

Postadress:
Storumans IK - Volleyboll
Kansliet, Vildmannahallen, Lokgränd
92331 Storuman

Kontakt:
Tel: +4695177888
Fax: +4695177838
E-post: kansli@storumansik.n...

Se all info