Hoppa till sidans innehåll

Turneringar


Paltcupen 

Dagen började med tre segrar: mot ett ungt lag från Norsjö, mot Norsjö B och IKSU B (båda möter vi senare i division 2). En härlig start eftersom vi endast vann en match ifjol.

 

Matcherna mot det unga laget från Norsjö och IKSU B var ganska enkla, men även dessa matcher ska vinnas och helst i två raka set. Det gjorde tjejerna. Framför allt servade alla mycket bra och SIK hade även många bra anfall i mitten. Frida Granberg och Hoda Qabil spelade bra anfallsspel.

nvk-sik

Match mot Norsjö B.


Båda matcherna mot Norsjö B gick till avgörande set. Den första (i gruppspelet) var riktigt spännande och den vann vi.
SIK-NVK 24-26, 25-16, 15-12.

För att vi skulle få många matcher spelade vi även final mot Norsjö VK-B. Första set riktigt jämt och Norsjö ledde med 22-20 när vi och Tove Fellbrink servade hem setet med 5 raka, superfina servar.
Andra set till NVK med 25-22. Tredje och avgörande set ledde SIK med 4-8 i sidbyte, men där tog det stopp. NVK gick upp till 12-8 och kunde hålla undan och vinna med 15-10. Vi servade hyggligt, men lite för enkelt och nästa hela tiden på deras bästa servmottagre.

 

sik_paltcupen

Hoda, Elvira (lagkapten), Lina (spelade mycket bra i sin första match som passare), Erika, Frida, Evelina.
Andrea och Tove sitter och vilar.

Bra genrep för oss inför seriestarten och riktigt bra resultat med tanke på att vi hitintills inte tränat med alla tjejerna fullt friska vid någon träning under hösten. Det kan bara bli bättre.Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:39 Skribent: Redaktionen

Postadress:
Storumans IK - Volleyboll
Kansliet, Vildmannahallen, Lokgränd
92331 Storuman

Kontakt:
Tel: +4695177888
Fax: +4695177838
E-post: kansli@storumansik.n...

Se all info